Jivi N3720 Power-funktionstelefon med boxhögtalare lanserades för 1799 Rs

Jivi N3720 Power-funktionstelefon med boxhögtalare lanserades för 1799 Rs

“Jivi N3720 Power levereras med ett 4000 mAh batteri, och det kan anvĂ€ndas som en kraftbank”

Jivi Mobiles, ett varumĂ€rke som Ă€r kĂ€nt för att erbjuda billiga telefoner och smartphones, har utökat sitt utbud av enheter genom att lansera Jivi N3720 Power. VarumĂ€rkets senaste produkt Ă€r en attraktiv och hĂ„llbar funktionstelefon som levereras med en funktion som kallas “Smart Connect”. Denna funktion gör det möjligt för anvĂ€ndare att para ihop sin smarta telefon eller funktionstelefon till Jivi N3720 Power via Bluetooth för att ta emot samtal, synkronisera telefonboken, SMS och musikbiblioteket.

Jivi N3720 Power

Jivi N3720 Power-funktionstelefonen levereras med en boxhögtalare som erbjuder 3D-surroundljud. Du kan para ihop din andra telefon med den hÀr handenheten för att anvÀnda högtalaren för att spela musik. Företaget sÀger att detta hjÀlper anvÀndare att spara batteriet pÄ sin smartphone nÀr de Àr anslutna till funktionstelefonen. Speciellt kommer enheten med ett massivt 4000 mAh batteri, och det kan ocksÄ anvÀndas för att ladda andra telefoner.

NÀr det gÀller de andra funktionerna erbjuder Jivi N3720 Power en stor LED-ficklampa ovanpÄ som kan aktiveras via en dedikerad knapp pÄ sidan. Telefonen levereras med en 2,8-tums skÀrm och har funktioner som MP3- och MP4-spelare, trÄdlös FM-radio, mobil tracker, energisparlÀge och automatisk samtalsinspelning. Handenheten har ocksÄ ett 3,5 mm ljuduttag och stöder microSD-kort upp till 128 GB i storlek.

”Jivi Mobiles har skapat den hĂ€r telefonen med tanke pĂ„ mĂ€nniskorna i Need. AnvĂ€ndningen av denna mobil tillgodoser ocksĂ„ behoven i deras privatliv. Ljudet frĂ„n den hĂ€r mobilen Ă€r sĂ„ attraktivt att det uppfyller dess underhĂ„llningsbehov och dess batterikvalitet fungerar ocksĂ„ som en fackla och kraftbank för dem. Vi har alltid försökt leva upp till det rykte vi har vunnit. PĂ„ en enorm marknad för telefoner Ă€r Jivi Mobiles fokus att utveckla funktionstelefoner som Ă€r lĂ€tta att anvĂ€nda, snygga, trendiga och fĂ€rgglada tillsammans med oövertrĂ€ffad anvĂ€ndarupplevelse. VĂ„rt senaste erbjudande N3720 Power Ă€r en förlĂ€ngning av vĂ„rt försök att behĂ„lla toppositionen i ledartavlan ”, kommenterade företaget lanseringen.

NĂ€r vi pratar om prissĂ€ttningen har Jivi N3720 Power prissat sig till 1799 Rs. Telefonen kommer att finnas tillgĂ€nglig över kanaler i tvĂ„ fĂ€rgvarianter – svart med guld och svart med blĂ„tt.