JLabs nÀsta generations Epic Air Elite True Wireless Sports Earbuds lanserades

JLabs nÀsta generations Epic Air Elite True Wireless Sports Earbuds lanserades

“Epic Air Elite pĂ„stĂ„s ha den bĂ€sta batteritiden, förbĂ€ttrad anslutning och anpassade ljudalternativ för en bĂ€ttre ljudupplevelse.”

JLab har varit med om att tillhandahĂ„lla Ă€kta trĂ„dlösa öronproppar innan och den hĂ€r gĂ„ngen har varumĂ€rket Ă€n en gĂ„ng trĂ€ffat marken med “Elite” moniker. Epic Air Elite True Wireless Sports Earbuds syftar till att ge bĂ„de sann trĂ„dlös bekvĂ€mlighet och ljudupplevelse under trĂ€ning och andra aktiviteter.

Epic Air Elite trÄdlösa öronproppar sÀgs vara en perfekt komplimang till nÀsta generation, med en fitnessinriktad design som har en förbÀttrad krok och Ätta olika gelspetsar för en tÀt passform. Den drivs av IP55-teknik som gör den svettbestÀndig för en bekvÀm daglig aktivitet och Àven motstÄndskraftig mot regnvatten, som företaget hÀvdar.

ja

Utöver detta har öronsnĂ€ckorna auto-on, som kan ansluta den till andra enheter utanför laddningsvĂ€skan. Den levereras ocksĂ„ med den senaste Bluetooth v5-anslutningen och kan hĂ„lla 6 timmars batteritid med fodralet som ger 32 extra timmar. Bortsett frĂ„n det har företaget ocksĂ„ tillhandahĂ„llit en ‘Be Aware Audio’ -funktion som tillĂ„ter det naturliga ljudet frĂ„n omgivningen.

Enligt JLabs VD Win Cramer Ă€r Epic Air Elite ett ” verkligt bevis pĂ„ innovation ” och han tillade vidare att denna nya hörlurar sĂ€kert kommer att förvĂ„na köparna, eftersom anvĂ€ndarna Ă€lskade och uppskattade den tidigare Epic Air nĂ€r det gĂ€ller design, batteritid och passa. Dessa recensioner har beaktats av företaget innan Epic Air Elite trĂ„dlösa öronsnĂ€ckor tillverkades och det resulterade i förbĂ€ttrade öronsnĂ€ckor med ett mycket bĂ€ttre
ljudprofil och inbyggda pekreglage som gör det möjligt för anvÀndare att pausa och spela, Àndra volym och hoppa över eller spÄra en lÄt bakÄt.

Den stöder ocksĂ„ EQ-ljudinstĂ€llningar med tre olika alternativ – Balanced, Signature och Bass Boost-profil, vilket hjĂ€lper till att förbĂ€ttra ljudoptimeringen. Epic Air Elite True Wireless Sports Earbuds finns pĂ„ jlabaudio.com för $ 149,99 (ungefĂ€r 10 700 Rs).