JPMorgan Chase beviljar nÀstan 1 miljon dollar till ideella organisationer vid Phoenix Startup Week

FrÄga alla företagare sÄ berÀttar de samma sak: att leva startlivet Àr inte lÀtt. Mellan de lÄnga nÀtterna, de stressiga dagarna och den stÀndiga sökandet efter kapital Àr det mycket svÄrare att starta ett företag Àn vissa mÀnniskor fÄr det att se ut. Lyckligtvis finns det mÀnniskor och organisationer i vÀrlden som Àr villiga att hjÀlpa till pÄ meningsfulla sÀtt. Och JPMorgan Chase Àr tydligen en av dessa organisationer.

Efter att ha startat Phoenix Startup Week, JPMorgan Chase meddelade att de skulle ge 925 000 dollar i filantropiska bidrag till ideella organisationer som tillhandahÄller program för att hjÀlpa företagare som Àr underrepresenterade inom sina respektive omrÄden. Samtidigt som allt frÄn utbildning till teknisk assistans gör dessa program sin del för att omvandla företagarvisionen ett mikrolÄn i taget.

“Vi Ă€r stolta över att Ă„tervĂ€nda som titelsponsor för Phoenix Startup Week för tredje Ă„ret, och vi Ă€r glada att tillkĂ€nnage nĂ€stan 1 miljon dollar i bidrag för att stödja ideella organisationer som hjĂ€lper underförvĂ€rvade företagare, inklusive kvinnor och smĂ„ minoritetsföretag, i hela Arizona”, sĂ€ger Curtis Reed , regionchef för Chases Middle Market banking i Arizona.

Chases engagemang i startvÀrlden Àr obestridligt. Med dussintals startveckor under deras bÀlte har Chase bidragit till framgÄngen för tusentals startups genom rÄd, support och investeringar. Och de organisationer de investerar i nu Àr definitivt vÀrt kapitalet.

“Vi Ă€r engagerade i att hjĂ€lpa nystartade företagare och företagare att uppnĂ„ sina mĂ„l”, sĂ€ger Reed. “SĂ„ jag uppmuntrar dig att arbeta med dessa organisationer, söka efter dem sĂ„ att du kan fĂ„ de resurser du behöver.”

Mottagare hedras vid PHX Startup Week

Om du Àr intresserad av att lÀra dig mer om ideella organisationer som fÄr dessa bidrag, ta en titt pÄ dem nedan och fortsÀtt till Phoenix Startup Week idag:

Accion – 125 000 USD för att stödja uppsökande tjĂ€nster och utveckling av smĂ„företag i hela Arizona till underföretagare som önskar sjĂ€lvförsörjning men möter hinder för att kvalificera sig för lĂ„n genom traditionella kreditvĂ€gar.

Arizona Hispanic Chamber of Commerce Foundation – $ 100 000 för att stödja program som tillhandahĂ„ller utbildning och tekniskt stöd för underföretagare.

ASU Foundation “Prepped” -program – 145 000 $ för “Prepped”, ett samhĂ€llsprogram som arbetar med nya och befintliga mobila livsmedelsföretagare för att hjĂ€lpa dem att utveckla sina affĂ€rer.

Chicanos Por La Causas dotterbolag Prestamos – 150 000 USD för att stödja utlĂ„ningsprogram för underföretagare.

Nogales Community Development Corporation – 100 000 dollar för att stödja sitt program för affĂ€rslĂ„n, vilket underlĂ€ttar grannbaserad handel genom att tillhandahĂ„lla kredit och relaterade tjĂ€nster till företagare pĂ„ de undermĂ„liga marknaderna i Nogales, Ariz., Och Santa Cruz County, Ariz.

Northern Arizona Center for Entrepreneurship and Technology (NACET) – 100 000 dollar till denna organisation, baserad i Flagstaff, Ariz., För att stödja sina program för underföretagare.

FRÖSÄTT – 105 000 dollar för program för utbildning och tekniskt stöd till underföretagare.

University of Arizona Foundation – Eller ekonomisk utveckling – 100 000 dollar för att stödja samhĂ€llsprogram för utbildning och tekniskt stöd för underföretagare i Tucson.

jaga efter affÀrerDen hÀr artikeln Àr en del av en Startup Week-innehÄllsserie som CHASE for BUSINESS ger dig. Startup Week Àr firandet av företagare i stÀder runt om i vÀrlden. CHASE for BUSINESS Àr allt ett företag behöver pÄ ett stÀlle, frÄn expertrÄd till vÀrdefulla produkter och tjÀnster. Hitta affÀrsnyheter, berÀttelser, insikter och experttips pÄ ett och samma stÀlle pÄ Chase.com/forbusiness. LÀs resten av vÄr Startup Week-serie.