JPMorgan Chase investerar 300 000 dollar för att stödja underutnÀmnda entreprenörer

Till och med för bara nÄgra Är sedan stannade företag och nystartade företag pÄ sin sida av företagarlandskapet. Startups skulle förnya nya produkter, medan företag skulle fokusera pÄ att vÀxa sin verksamhet. Startups och företag har emellertid börjat samarbeta i form av företagsacceleratorer, meningsfulla partnerskap och betydande donationer till program som stöder underbetjÀnade entreprenörer. Och JPMorgan Chase gör precis det.

Som titelsponsor för Denver startvecka Genom sin Chase for Business-linje har JPMorgan Chase Foundation förbundit sig att investera 300 000 dollar i olika program som stöder underförtredda företagare i deras samhÀlle. Fem organisationer kommer att fÄ ett bidrag pÄ $ 60.000 i hopp om att stimulera innovation i minoritets-, kvinnor-, lÄginkomst- och veterangrundare runt Denver.

Foto med tillstÄnd av Chase for Business

SÄ vilka organisationer kommer att fÄ 60 000 $ bidrag? Listan Àr en sann vem-vem av ideella program som Àr avsedda att göra livet för underföretagare lite enklare: Accion, Colorado Enterprise Fund, The Commons on Champa, Community Reinvestment Fund, USA och Mi Casa Resource Center.

”Ekonomisk tillvĂ€xt och vĂ€lstĂ„nd i hela staden hĂ€nder nĂ€r entreprenörer samlas för att skapa gemenskap, dela idĂ©er och stĂ€rka sig sjĂ€lva”, sĂ€ger Tami Door, VD och koncernchef för Downtown Denver Partnership och grundare av The Commons on Champa, i ett pressmeddelande.

Dessa investeringar Àr en del av JPMorgan Chases globala Small Business Forward-program, en insats pÄ 75 miljoner dollar under tre Är som förbinder underförstÄdda kvinnor, minoritets- och veteranÀgda smÄföretag med kapital, riktat tekniskt stöd och supportnÀtverk för att hjÀlpa dem att vÀxa och lyckas. Och det har en ganska stor inverkan hittills.

”Vi tror att entreprenörskap Ă€r ryggraden i en hĂ€lsosam ekonomi och att stödja underförvĂ€rvade företagare Ă€r avgörande för att skapa blomstrande, levande samhĂ€llen”, sĂ€ger Gwendolyn Bonilla, marknadschef pĂ„ Accion i en intervju med TechCo. “Genom att erbjuda karaktĂ€rbaserade affĂ€rslĂ„n till rĂ€ttvisa marknadsrĂ€ntor med snabba omloppstider hjĂ€lper vi till att överbrygga” kreditgapet “som kan förhindra hĂ„rt arbetande och visionĂ€ra företagare att nĂ„ sin fulla potential.”

Eftersom JPMorgan-jakten fortsÀtter att stödja dessa samhÀllen Àr det viktigt att komma ihÄg vÀrdet av inkludering i företagarsamhÀllet. UnderbetjÀnade entreprenörer har drivkraften och de unika tankesÀtten som gör start-ekosystem bra, och att stödja dem Àr det bÀsta sÀttet att fÄ din stad att lysa.

Den hÀr artikeln Àr en del av en Startup Week-innehÄllsserie som CHASE for BUSINESS ger dig. Startup Week Àr firandet av företagare i stÀder runt om i vÀrlden. CHASE for BUSINESS Àr allt ett företag behöver pÄ ett stÀlle, frÄn expertrÄd till vÀrdefulla produkter och tjÀnster. Hitta affÀrsnyheter, berÀttelser, insikter och experttips pÄ ett och samma stÀlle pÄ Chase.com/forbusiness. LÀs resten av vÄr Startup Week-serie.