JVC 43-tums 4K smart LED-TV lanserades i Indien för 24999 Rs

JVC 43-tums 4K smart LED-TV lanserades i Indien för 24999 Rs

“Den nya JVC-smart-TV: n Ă€r förinstallerad med appar som Hotstar, YouTube, Netflix och mer”

JVC har utökat sitt TV-utbud i Indien med lanseringen av sin nya Quantum Range TV. Lanserat under modellnumret JVC 43N7105C, varumÀrkets nya erbjudande Àr en smart tv med smala ramar. Den nya JVC-TV: n har företagets Sensywall-anvÀndargrÀnssnitt och levereras med ett antal förinstallerade appar som Hotstar, YouTube, Netflix och mer. VarumÀrket sÀger att TV: n stöder mer Àn 500 licensierade appar och erbjuder en miljon timmar innehÄll att titta pÄ.

JVC 43N7105C

Den senaste JVC-TV: n har en 43-tumsskÀrm med 4K-upplösning, en uppdateringsfrekvens pÄ 60Hz och en svarstid pÄ 5 ms. TV: n drivs av en 1,5 GHz fyrkÀrnig processor, med hjÀlp av 1 GB RAM och Mali 450 grafikbehandlingsenhet. Det finns 8 GB lagringsutrymme ombord. Anslutningsfunktionerna inkluderar Wi-Fi, tvÄ USB-portar och tre HDMI-portar. TV: n stöder sömlös spegling av innehÄll frÄn din smartphone till TV via E-Share-appen. TV: n levereras ocksÄ med Direct Key-fjÀrrkontroll som ansluter den till JVC-appbutiken och öppnar appar som Prime Video, YouTube och mer via snabbtangenterna. AnmÀrkningsvÀrt har enheten en inbyggd ljudfÀlt med tvÄ 20W framhögtalare.

JVC 43N7105C smart-tv har prissatts till 24999 Rs. TV: n kommer att finnas exklusivt tillgÀnglig pÄ e-handelsportalen Flipkart.