JVC 55N7105C 55-tums 4K Smart LED-TV lanserades i Indien till 38999 Rs

JVC Smart LED TV

“JVC 55N7105C 55-tums Ultra HD 4K Smart LED-TV levereras med Quantum Luminit, Dolby-certifierade 50 W-högtalare och har en ramlös design”

JVC, en del av Viera Group, har utökat sin portfölj med lanseringen av en ny 55N7105C 55-tums Ultra HD 4K Smart LED-TV med Quantum Luminit Technology i Indien. VarumÀrket hÀvdar att TV: n kan erbjuda verklighetstrogen bildkvalitet och lÀgger till djup i bilden med Quantum Lit Technology. TV: n stöder ocksÄ Dolby-certifierade 50W-högtalare och har en ramlös design.

JVC Smart LED-TV

JVC-smart-TV: n drivs av Amlogic fyrkÀrniga processor med 2 GB RAM och 16 GB lagring. TV: n levereras förinstallerad med en mÀngd applikationer, som Hotstar, YouTube, Netflix och mÄnga andra. Den har ett dubbelt intelligent anvÀndargrÀnssnitt, CUI och Sensywall, och ger innehÄll baserat pÄ anvÀndarintressen. Det lÄter anvÀndare utföra alla funktioner i digitalboxen med LED-TV-fjÀrrkontrollen. TV: n levereras ocksÄ med E-share-app som lÄter anvÀndare spegla bilder direkt frÄn smarttelefonen till TV: n.

Sharan Maini, chef för affĂ€rsutveckling, JVC sĂ€ger, “Det nya utbudet av UHD-TV-uppstĂ€llningar frĂ„n JVC uppfyller de vĂ€xande förvĂ€ntningarna hos vĂ„ra konsumenter. Dessa vackert designade TV-apparater Ă€r utrustade för att möta de förĂ€ndrade behoven för innehĂ„llskonsumtion, synkroniserat med livsstilskraven.“

JVC Smart LED-TV

UHD Intelligent Smart LED-TV levereras med dubbla fjĂ€rrkontroller – en TV-fjĂ€rrkontroll med Ă„tkomst till JVC app store, Prime Video, Netflix, YouTube och andra appar och en spelfjĂ€rrkontroll. Den levereras med tvĂ„ USB- och tre HDMI-portar. JVC 55N7105C 55-tums Smart TV kostar 38999 Rs och Ă€r exklusivt tillgĂ€nglig via Flipkart.