JVC och Flipkart samarbetar för att lansera sex smarta TV-apparater i Indien, priserna börjar frÄn 16999 Rs

JVC och Flipkart samarbetar för att lansera sex smarta TV-apparater i Indien, priserna börjar frÄn 16999 Rs

“Den nya JVC-smarttelefonportföljen i Indien inkluderar 4K- och Full-HD-smarta TV-apparater i fyra skĂ€rmstorlekar – 40-tums, 43-tums, 49-tums och 55-tums”

Det japanska företaget JVC har utökat sitt sortiment av smarta TV-apparater i Indien. Företaget, i samarbete med indiska OEM Viera Group och Flipkart, har introducerat sex nya smarta LED-TV-apparater, med priser frĂ„n 16999 Rs. Produktutbudet innehĂ„ller 4K- och full-HD-TV-apparater i fyra skĂ€rmstorlekar – 40 tum, 43 tum, 49 tum och 55 tum. De nya JVC-smarta TV-apparaterna Ă€r planerade att sĂ€ljas i Indien frĂ„n och med den 6 april bara pĂ„ Flipkart. Företaget sĂ€ger att alla sex tv-apparater stöder appar som Hotstar, Amazon Prime Video, Netflix och YouTube. TV-apparaterna har ocksĂ„ Miracast-stöd för att kasta skĂ€rmen pĂ„ kompatibla smartphones.

bild (1)

Dessutom har de smarta TV-apparaterna en “snygg” design och funktioner som Quantum Backlit-teknik, mer Ă€n 500 licensierade applikationer och upp till 1 miljon timmar innehĂ„ll att se. PĂ„ de smarta LED-TV-apparaterna ligger 64-bitars ARM Cortex A53 fyrkĂ€rnig chipset klockad vid 1,5 GHz. UHD Smart TV har 2 GB RAM och 16 GB ROM med “ultra stark” fyrkĂ€rnig processor.

För ljudutgÄng stöder JVC 40- och 43-tums TV-apparater tvÄ dubbla 10W-boxhögtalare, medan 55-tumsmodellen har dubbla 25W Dolby-certifierade högtalare. Anslutningsalternativ inkluderar Wi-Fi och LAN för onlinetjÀnster, samt HDMI och USB för att ansluta kÀllenheter.

Förutom smarta TV-apparater tillkĂ€nnagav JVC ocksĂ„ sina planer för den indiska marknaden. ”Tillsammans med Viera-gruppen vill man investera upp till 50 kronor pĂ„ marknadsföring av varumĂ€rket, bygga upp tillverkningsinfrastruktur och Ă€ven i serviceinfrastruktur för varumĂ€rket. JVC Global planerar ocksĂ„ att investera i att bygga upp smart-TV-marknaden i Indien med direktinvesteringar med applikationsutvecklare för att lĂ€gga till flera innehĂ„ll, ” sa företaget i sitt pressmeddelande.