Kaijen Hsiao, CTO för Mayfield Robotics, talar pÄ Innovate Celebrate

Robotar Àr coola. Förutom att pÄminna oss om en tid dÄ futuristisk teknik var reserverad för episoder av Jetsons, kan dessa praktiska smÄ killar allt frÄn dagplanering till hushÄllsarbete. Och om det finns en person som vet hur integrerad robotik Àr för teknikens framtid, Àr det Kaijen Hsiao, och du kan se henne tala vid 2017 Innovate Fira konferens.

Som CTO för Mayfield Robotics, tillverkaren av Kuri, en vÀn och hjÀlpsam assistent med seriös teknik inuti, har Hsiao drastiskt utvidgat grÀnserna för robotfÀltet. I sin stora karriÀr har hon innoverat nya sÀtt att interagera med delad autonom teleoperation, förbÀttrad imitationsinlÀrning, taktil greppjustering, mÀnsklig medveten navigering och senast robotkartlÀggning och lokalisering.

Hsiao Àr mer Àn bara en robotekspert. PÄ Mayfield Robotics Àr hon ocksÄ en marknadsinriktad strateg som förstÄr vikten och vÀrdet av att bygga relevanta, hjÀlpsamma produkter som mÀnniskor faktiskt vill anvÀnda. Hennes erfarenhet Àr en del av det som har gjort Mayfield till ett sÄ framgÄngsrikt banbrytande företag i robotvÀrlden.

Att vara CTO för ett stort robotföretag Ă€r en sak, men Hsiao Ă€r ocksĂ„ en anmĂ€rkningsvĂ€rd pĂ„verkare i branschen. Hon utnĂ€mndes till en av de “25 kvinnorna i robotik du behöver veta om” av Robohub, och hon hedrades ocksĂ„ som en av Silicon Valley Business Journal’s “Women of Influence.” Dessutom finns det ingen forskare, robotiker eller
entreprenör pÄ planeten som inte har bett henne (eller önskar att de hade bett henne) om rÄd och vÀgledning inom robotindustrin.

Om du vill se vad Kaijen Hsiao har att sÀga pÄ Innovate Celebrate 2017 i San Francisco, se till att registrera dig nedan och bli upphetsad för livets entreprenörshÀndelse!

Kom med oss ​​pĂ„ Innovate Celebrate-konferensen i San Francisco, CA. Evenemanget kommer att Ă€ga rum 9-11 oktober och hĂ„lls i partnerskap med Consumer Technology Association (CTA).