Kan iPhone 12 levereras utan laddare? Det är vad analytiker tycker

 Kan iPhone 12 levereras utan laddare?  Det är vad analytiker tycker
Ryktfabrik: Vi närmar oss närmare september och tillkännagivandet av nästa iPhones, vilket innebär en översvämning av rykten och spekulationer. En av de senaste kommer från analytiker på den brittiska banken Barclays: iPhone 12 kommer inte med Apples EarPods-hörlurar, och den kanske inte ens har en power-brick.

Som rapporterats av MacRumors bygger bankens förutsägelser på diskussioner med flera Apple-leverantörer. Analytikernas forskningsanmärkning hävdar att ingen av iPhone 12-modellerna levereras med EarPods i lådan. Det låter helt möjligt; den berömda Apple-analytikern Ming-Chi Kuo gjorde samma förutsägelse förra månaden. Han tror att beslutet kommer att bidra till att öka efterfrågan på Apples AirPods.

Om Apple tappar öronsnäckorna skulle nästa telefoner vara de första iPhonerna som inte inkluderade dem i rutan. Men med trådlösa alternativ nu de flesta människors föredragna val, kanske Apple tror att beslutet inte kommer att irritera för många fans.

Vad som skulle irritera m√§nniskor √§r dock utsikterna till att Apple inte inkluderar en power-brick med n√•gon av iPhone 12-modellerna, vilket g√∂r att k√∂pare bara har en USB-C till Lightning-kabel. √Ąven om detta kan spara Apple-pengar, vilket f√∂rhoppningsvis skulle √•terspeglas i iPhones f√∂rs√§ljningspris och vara bra f√∂r milj√∂n, kommer de som inte har en USB-C-laddare hemma inte glada √∂ver att beh√∂va betala extra.

Att inte inkludera en power brick låter väldigt osannolikt, och vi såg nyligen foton som påstås visa en 20W-adapter som kommer att ingå i iPhone 12.

Ny iPhone 12 kommer att utrustas med 20W nätadapter pic.twitter.com/FBJxlJXyYW

РMr · white (@laobaiTD) 24 juni 2020

Barclays tror att massproduktion av iPhone 12 är fyra till sex veckor efter schemat. Det skriver att medan telefonerna kommer att tillkännages i september, kommer vissa modeller inte att lanseras förrän i oktober eller november. Det förväntar sig också att de två avancerade enheterna ska ha ett tre-lins kamerasystem och LiDAR-skanner.

Med hotande lågkonjunkturer och smarttelefonmarknaden i nedgång, skulle Apple kunna prissätta sina iPhones mer rimligt i år. Om rykten är sanna kommer en 4G-modell att kosta bara $ 549.

Bildkredit: abolukbas