Kidpreneurs, Linda McMahon och allt annat du saknade vid Denver Startup Week

Det finns ingen brist pÄ aktivitet i Denver start-ekosystem och det kom att uppnÄ vid Denver startvecka drivs av Chase for Business. Deltagarna behandlades med samtal frÄn inflytelserika investerare, myndigheter och till och med kÀndisinvesteraren Mark Cuban. De njöt ocksÄ av nÄgra viktiga workshops, nÀtverksevenemang och, som alltid, nÄgot bra oljemodeöl.

Om du inte kunde delta eller inte fick se intervjuerna live har du tur! Under hela veckan samlade jag tips och rÄd frÄn entreprenörer och experter som brinner för att hjÀlpa underförvÀrvade företag att lyckas. HÀr Àr vad de hade att sÀga:

VĂ€lkommen till Denver Startup Week!

Kolla in med @ConorCawley, Senior Writer @TechCoHQ, för att förhandsgranska veckan framÄt pÄ #DENStartupWeek! pic.twitter.com/3EY0rXCZhX

– Chase for Business (@ChaseforBiz) 25 september 2017

HjÀlper underbetjÀnade entreprenörer

Jag intervjuade medlemmar av Accion, Mi Casa Resource Center, och den Gemenskapens Äterinvesteringsfond att prata om att fÄ ett bidrag frÄn JPMorgan Chase för att hjÀlpa underföretagare att starta sina företag. Kolla in vad de hade att sÀga om deras anstrÀngningar att hjÀlpa till att öka undermÄliga samhÀllen och bygga företag.

Ledare frÄn @AccionNM_AZ_CO, @MiCasaDenver och @crf_usa diskuterar framtida planer pÄ #DENStartupWeek med @ConorCawley. https://t.co/7LM5p1KLXC

– Chase for Business (@ChaseforBiz) 25 september 2017

Linda McMahon

Linda McMahon

Vi hade en chans att intervjua Linda om hennes senaste utnÀmning, hennes erfarenhet av att vÀxa WWE, hur SBA frÀmjar entreprenörskap, vikten av mÄngfaldsinitiativ och hur grundare kan dra nytta av sina överkomliga program och finansiering för att vÀxa ett företag. LÀs intervjun hÀr.

Vad hÀnder i centrala Denver

Downtown Denver partnerskap tog in 50 ambassadörer frÄn hela USA för att uppleva vad Denver har att erbjuda och dela sina starthistorier. Dessa ingenjörer, grundare och innovatörer kommer förhoppningsvis att ge den talang som krÀvs för att sÀtta Denver pÄ kartan!

LÀr dig mer om vad som Àr nytt pÄ #DENStartupWeek frÄn @TamiDoor frÄn @DowntownDenver w / @ConorCawley, Senior Writer @TechCoHQ pÄ #ChaseBasecamp. pic.twitter.com/DFDzdqXT9q

– Chase for Business (@ChaseforBiz) 27 september 2017

Att bygga en start Ă€r freakin ‘hĂ„rd

Att bygga en start krÀver mycket anstrÀngning. Och nÀr det Àr dags att bygga ett team kan det vara lÄngt att upprÀtthÄlla en stark talangpool i samhÀllet. Jag pratade med Sameer Dholakia, VD för SendGrid om startresan och vad Denver behöver för att hÄlla fart.

. @ spdholakia, VD för @SendGrid, om vad som gör Denver till ett unikt samhÀlle för företagare pÄ #DENStartupWeek w / @ TechCoHQs @ConorCawley. pic.twitter.com/4Zr7lfrtS7

– Chase for Business (@ChaseforBiz) 27 september 2017

finansiering, kapital Hur man samlar in pengar pÄ en nedmarknad

FrÄga alla företag som samlar in pengar sÄ letar de efter det enklaste sÀttet att fÄ tillgÄng till investerare och deras checkböcker. Under en av sessionerna deltog paneldeltagare, Monique Lovato, VD och verkstÀllande direktör för Mi Casa Resource Center, Alan Ramirez, direktör för utlÄning av Colorado Enterprise Fund, Gwendolyn Bonilla, marknadschef och Senior Regional Loan Officer pÄ Accion i Colorado, Brian Burke, vice vd för affÀrsutlÄning av Community Reinvestment Fund, USA, gav sina rÄd och tips om hur man fÄr mer pengar i fickan. LÀs om det hÀr.

En genomtrÀngande gemenskap

Ingen kan förneka att leva startlivet och dricka mycket kaffe gÄr hand i hand. Jag pratade med grundaren av det legendariska kaffemÀrket Denver, Boyers kaffe, för att lÀra sig mer om Àktenskapet mellan startups och kaffe samt livsmedelsindustrin.

Visste du att Denver Àr en het plats för bÄde nystartade företag och kafferostning?

PS @boyerscoffee Àr gratis pÄ #ChaseBasecamp alla #DENStartupWeek! pic.twitter.com/5AwLxWa23T

– Chase for Business (@ChaseforBiz) 27 september 2017

Jag hittade en Kidpreneur!

Jag vet inte om dig, men det sista jag tĂ€nkte pĂ„ som 10-Ă„ring var att starta ett företag. Men Jack Bonneau frĂ„n Jack’s Stands har redan varit pĂ„ Shark Tank och hans tonhöjd Ă€r en du behöver höra!

. @ ConorCawley frÄn @TechCoHQ lÀr sig att hantera ett vÀxande företag frÄn imponerande ung entreprenör @JackBonneau pÄ #DENStartupWeek. pic.twitter.com/Es4OI4wD1d

– Chase for Business (@ChaseforBiz) 28 september 2017

LÀs mer om nya startups i Denver pÄ TechCo

Den hÀr artikeln Àr en del av en Startup Week-innehÄllsserie som CHASE for BUSINESS ger dig. Startup Week Àr firandet av företagare i stÀder runt om i vÀrlden. CHASE for BUSINESS Àr allt ett företag behöver pÄ ett stÀlle, frÄn expertrÄd till vÀrdefulla produkter och tjÀnster. Hitta affÀrsnyheter, berÀttelser, insikter och experttips pÄ ett och samma stÀlle pÄ Chase.com/forbusiness. LÀs resten av vÄr Startup Week-serie.