Kommande mobiltelefoner förvÀntas i Indien i juli 2019: Redmi K20 Pro, Realme X, Vivo Z1 Pro och mer

Redmi K20 Pro: HÀr Àr de bÀsta funktionerna i den nya OnePlus 7-rivalen

“Det hĂ€r Ă€r de bĂ€sta smartphones som slĂ€pps i Indien under juli mĂ„nad”

Flera nya smartphones kommer till Indien nÀsta mÄnad. VarumÀrken som bland annat Xiaomi, Realme, LG, Samsung och Vivo har alla planerat att slÀppa smartphones under juli mÄnad. NÄgra av dessa enheter Àr flaggskepp, medan andra Àr mellanklass och budgeterbjudanden. SÄ om du vill köpa en ny telefon, ta en titt pÄ listan nedan för att se om vÀntan pÄ lite mer tid kan vara vÀrt det.

Redmi K20 Pro 2

Xiaomis lansering av Indien i Redmi K20-serien kommer att ske under juli mÄnad. Företaget har utlyst det som flaggskeppsmördaren 2.0 och tar en potshot pÄ OnePlus. K20-syskonen har en 6,39-tums AMOLED-skÀrm med FHD + -upplösning och en fingeravtrycksscanner pÄ skÀrmen. De delar ocksÄ samma 4000 mAh batteri, men Pro-varianten fÄr 27W snabb laddning jÀmfört med 18W pÄ den prisvÀrda varianten. K20 drivs av Snapdragon 730-chipset, medan K20 Pro fÄr Snapdragon 855 SoC under huven. BÄda enheterna har ocksÄ en trippel bakre kamerainstÀllning, Àven om sensorerna Àr olika. För selfies erbjuder bÄda smartphones en popup-kamera med en upplösning pÄ 16MP.

Realme-X-första-intryck-91mobiles-014.jpg

Detta Àr den första smarttelefonen frÄn Realme som har en helskÀrmsdisplay och en popup-selfie-kamera. Realme X drivs av Snapdragon 710-chipset och levereras med en 6,5-tums AMOLED-skÀrm med FHD + -upplösning. Det finns en dubbla kamerainstÀllning pÄ baksidan med en primÀr 48-megapixel Sony-sensor och en framÄtvÀnd 16MP-shooter. Ett 3,765 mAh-batteri brÀnner enheten. Telefonen levereras ocksÄ med en fingeravtryckslÀsare pÄ skÀrmen.

Relaterad lÀsning: Realme X första intryck

Vivo Z1 Pro officiell rendering

Vivo Z1 Pro-lanseringen i Indien Àr planerad till 3 juli. Mellanklassutbudet kan köpas frÄn Flipkart. Handenheten drivs av Snapdragon 712-processorn och har en 6,53-tums FHD + LCD-skÀrm med ett hÄl i det övre vÀnstra hörnet. Detta kommer att vara den första smarttelefonen i Indien som kommer med SD 712-chipet. Processorn kommer att paras ihop med upp till 6 GB RAM och 128 GB lagring. Telefonen har ocksÄ en trio av sensorer pÄ baksidan och en 32-megapixel selfie-kamera. NÀr det gÀller batteriet finns en 5.000 mAh-cell pÄ telefonen.

LG W30 Pro

LG tillkÀnnagav nyligen tre nya budget- och mellansmart smartphones i Indien. En avancerad variant av LG W30 (första intryck), W30 Pro har ocksÄ trippel bakre kameror. Den levereras med en 6,21-tums HD + -skÀrm med en V-formad skÄra som rymmer en 16-megapixelsensor. Telefonen drivs av Snapdragon 632-chipset och levereras med 4 GB RAM och 64 GB lagring ombord. Det fÄr ocksÄ ett stort 4000 mAh batteri som har snabb laddningsstöd.

Samsung Galaxy A80

Vi förvÀntade oss att Samsung skulle lansera den funky Galaxy A80 nÄgon gÄng denna mÄnad, men det hÀnde inte. Nu enligt rapporter kommer telefonen till Indien i juli mÄnad. USP för Galaxy A80 Àr dess roterande kamerainstÀllning. Baksidan av telefonen höjer och roterar den tredubbla bakre kamerainstÀllningen sÄ att den ocksÄ kan anvÀndas för selfies. Handenheten levereras med en 6,7-tums FHD + AMOLED-skÀrm och drivs av Snapdragon 730-chipset. Detta Àr ihopkopplat med upp till 8 GB RAM och 128 GB intern lagring. Kameramodulen bestÄr av en primÀr 48-megapixelsensor, en 8-megapixels ultrabred sensor och en 3D TOF-kamera. Enheten har ett 3.700 mAh batteri som stöder 25W snabb laddning.

Tecno Phantom

tekniskt fantom 9Bildkrediter – tech-ish

Tecno, en kinesisk smarttelefontillverkare, kommer att lansera en ny telefon nÀsta mÄnad. Telefonen förvÀntas kallas Phantom och har en fingeravtryckslÀsare under displayen. Det finns inget sÀtt att faststÀlla dess funktioner, men vi kan förvÀnta oss att de Àr desamma som den nyligen lanserade Phantom 9 i Kenya. Den hÀr telefonen har en trippel bakre kameramatris och en fingeravtryckslÀsare pÄ displayen. Telefonen sÀgs drivas av MediaTek Helio P35-processorn och kommer att ha en 6,4-tums AMOLED-skÀrm. Tecno Phantom 9 levereras med ett 3 500 mAh batteri med stöd för snabb laddning.

Det hÀr Àr nÄgra av de bÀsta kommande telefonerna som kommer att finnas tillgÀngliga i Indien i juli mÄnad. Vilken Àr du mest upphetsad över?