Kommer höstens iPhone att ha den stora redesign vi har vÀntat pÄ?

Kommer höstens iPhone att ha den stora redesign vi har vÀntat pÄ?

För nÄgra veckor sedan föreslog ett foto som förmodligen visade Apples kommande iPhone 7 Plus-fodral att den kommande phablet verkligen kommer att ha en dubbelkamerainstallation pÄ baksidan, tillsammans med nydesignade antenner och en Smart Connector som lÄter dig ansluta telefonen till ett tangentbord. De mest irriterande detaljerna om den lÀckan gÀllde den dubbla kameran, som hade en utskjutande konfiguration som kan vara Ànnu fulare Àn den pÄ iPhone 6 och iPhone 6s. En andra lÀcka i mitten av mars visade ocksÄ en iPhone 7-design rendering, som förmodligen kommer frÄn Apples leverantör Catcher.

Nu verkar en ny rapport bekrĂ€fta delar av dessa lĂ€ckor och pekar pĂ„ en ganska betydande redesign – men kanske inte den stora vi har vĂ€ntat pĂ„.

MISS INTE: Första fotoexemplen visar varför HTC 10 Àr den bÀsta nya kameran i stan

Även om inga nya bilder Ă€r tillgĂ€ngliga för att lyfta fram iPhone 7-designen, japansk Apple-blogg Macotakara har en anstĂ€ndig meritlista och sĂ€ger att “möjligheten Ă€r stor” att bĂ„da dessa lĂ€ckor visar “the real thing” – bĂ„da bilderna följer nedan.

IPhone 7 Plus förvÀntas ha en dubbel kamera och en Smart Connector pÄ baksidan. IPhone 7 ska likna iPhone 6s nÀr det gÀller övergripande design, och det kommer att vara liten skillnad i storlek mellan i Är och förra Ärets iPhones, enligt rapporten.

Hörlursuttaget gÄr bort frÄn bÄda iPhone 7-modellerna, men Apple kommer inte att ersÀtta det med en andra högtalare, som vissa har spekulerat i. Dessutom kommer iPhone att levereras med Bluetooth-aktiverade EarPods som ansluts till iPhone för att ladda precis som Apple Pencil.

Eftersom hörlursuttaget försvinner kan det hÀr vara en fantastisk ny funktion.

Slutligen packar iPhone 7 förmodligen tvĂ„ nya sensorer lĂ€ngst upp pĂ„ enheten. Deras funktionalitet Ă€r okĂ€nd, men de kan anvĂ€ndas för att förbĂ€ttra visningsprestanda pĂ„ ett sĂ€tt som DisplayMate nyligen föreslog – iPhone 7 kunde fĂ„ samma True Tone-skĂ€rm som 9,7-tums iPad Pro.