Kunder kan nu handla med Mac-datorer i Apple-butiker

Kunder kan nu handla med Mac-datorer i Apple-butiker
Slutsats: Nu istÀllet för att skicka din Mac-dator till Apple och vÀnta tre veckor pÄ inlÄningskredit, kan du ta den direkt till en Apple Store och fÄ en butiksrabatt eller Apple-presentkort omedelbart. Men hÄll upp, det Àr inte allt mÄnsken och kanoter. Apples senaste nedskÀrningar av inbytesvÀrden gör det till tvivelaktigt vÀrde om du inte verkligen hatar att sÀlja saker pÄ eBay eller Craiglist.

Apple tillÄter nu kunder att ta in sina begagnade Mac-datorer för att fÄ butikskredit vid köp. Företagets inbytesprogram har gett kredit för lÀttanvÀnda iPhones och Mac-datorer under ganska lÄng tid. Medan du enkelt kan ta med din senaste iPhone till en Apple-butik för att fÄ rabatt pÄ den senaste modellen, mÄste datorer skickas in för att fÄ kredit.

Det var inte heller den mest praktiska processen. Medan Apple skulle skicka en fraktetikett gratis till dig, var du tvungen att packa upp den och sedan vÀnta i upp till tre veckor för att fÄ din kredit. Bloomberg rapporterar att nu kan du ta med din iMac eller vilken som helst mÀngd MacBooks till en butik, och personalen tar bort dina hÀnder dÀr.

MÀngden butikskredit (eller presentkort) du fÄr beror pÄ enhetens Älder och modell och Àr i allmÀnhet inte sÄ mycket som du skulle fÄ om du sÄlde det, sÀrskilt eftersom företaget nyligen sÀnkte sina inbytesvÀrden. SÄ det Àr mer en bekvÀmlighetsfaktor Àn ett verkligt vÀrde. Naturligtvis mÄste Mac-datorn vara i anvÀndbar skick för att fÄ nÄgon kredit.

Apple har erbjudit ett gratis Ätervinningsprogram sedan 2006. Det kommer att tillhandahÄlla en fraktetikett för att skicka in din nedlagda dator oavsett tillverkare eller skick och Ätervinna den sÀkert. Det började ge kredit för kvalificerade produkter 2014 och har spelat med inbytesvÀrdena genom Ären.

Redaktionell kredit: pio3 / Shutterstock.com

Redaktionell kredit: Hadrian / Shutterstock.com