Kunderna mÄste vÀnta pÄ att Apple-butiker öppnar igen innan de hÀmtar sina reparationer

Apple vill ha sina hyresrÀtter i Storbritannien reducerade med 50%
Varför det betyder nÄgot: Apple att stÀnga alla sina butiker var dÄliga nyheter för dem med enheter för reparation, men det blir vÀrre: kunder som aldrig hÀmtade sina varor i tid mÄste vÀnta tills butikerna öppnar igen för att hÀmta dem.

Eftersom antalet nya fall av conoranvirus minskade i Kina, meddelade Apple tidigare denna mÄnad att de skulle Äteruppta alla 42 butiker i landet. Men med infektioner som spridit sig snabbt över resten av vÀrlden och lÀnder som lÄses upp, bestÀmde Apple sig för att stÀnga alla sina butiker utanför Kina.

NÀr butikerna hade stÀngt gav Apple kunderna tvÄ dagar pÄ sig att samla in alla enheter som var i för reparation. Företaget försökte kontakta mÀnniskor via telefon och e-post för att be dem hÀmta sina produkter, men allt som inte hÀmtats kommer att finnas kvar i butikerna tills de öppnar igen, sÀger en talesman till Business Insider.

Apple planerade ursprungligen att öppna sina butiker igen den 27 mars, men det Ă€ndrades snabbt till “tills vidare.” Det kommer att vara ett problem för mĂ€nniskor som vĂ€ntar pĂ„ sina iPhones och andra enheter, vilket Ă€r mer uppskattat Ă€n nĂ„gonsin nĂ€r du sĂ€tts i karantĂ€n hemma. Det ryktas att Apple kommer att börja öppna sina butiker i början av april pĂ„ en förskjuten basis, men det kan alltid förĂ€ndras.

Det finns nÄgra goda nyheter för Àgare vars enheter skickades ut till Apple-reparationscenter. Företaget kontaktar dessa kunder sÄ att deras varor kan returneras direkt till dem istÀllet för att hÀmta dem frÄn en Apple-butik.