Läckage: LG: s Hybrid Smartwatch är klar att starta

Avatar for Areen Zahra
Användbara

LG Hybrid smartwatchBild med tillstånd: Wareable

Ryktet säger att LG är redo att lansera sin hybrid smartwatch tillsammans med V40 den här veckan.

LG är redo att lansera en hybrid som på något sätt skulle kombinera Wear OS med en analog; mekanisk urtavla. Vi förväntade oss lanseringen av detta mästerverk förra våren men ingenting tycktes gå framåt med rykten eller själva produkten.
Vi tappade allt hopp att se produkten lanseras tidigare än nu. Ja, den berömda telefonläckkillen Even Blass har gett ut nyheterna att LG är redo att lansera den här smartklockan tillsammans med LG V40 ThinQ.
Blass har inte gett ut många detaljer, men de förväntade specifikationerna är:

2-tums 360 × 360-skärm 768 MB RAM 22 mm rem Snapdragon 2100 22 mm rem 4 GB lagring Bluetooth 4.2 men ingen LTE USB-C-port IP68 väderbeständighet

Klockan skulle ge funktionerna hos en timer, kompass och ett stoppur. Rykten säger att LG försenade lanseringen av sin smartwatch för att införliva den nya bärbara Snapdragon 3100-processorn, som nyligen lanserades av Qualcomm. Denna processor sägs ha en längre batteritid än någon annan processor hittills. Med tanke på de mekaniska funktionerna i klockan och vilken typ av processorval LG gör, antar vi att företagets främsta fokus för varumärket är på ett långvarigt batteri som på något sätt också är den mest efterfrågade funktionen. Med hänsyn till varje detalj LG misslyckas aldrig sina anhängare. Vi hoppas att väntetiden var värt det.
Låt oss se vad lanseringen har i beredskap för oss!

Avatar för Areen Zahra

Areen Zahra

Teknikförfattare

IT-professionell och en passionerad författare som tycker om att uttrycka min kärlek till teknik för en allmän publik.

Läsarinteraktioner