LÀckage sÀger att OnePlus 5 kommer att lanseras mycket snart

OnePlus 5s signaturfunktion kan precis ha bekrÀftats

OnePlus 5 Àr en av de hetaste Android-smartphones som förvÀntas debutera under de kommande veckorna, och en ny lÀcka erbjuder ett potentiellt slÀppdatum för handenheten.

OnePlus bekrÀftade redan att telefonen kommer att lanseras i sommar, som förvÀntat, utan att ge ett fast utgivningsdatum för handenheten. En lÀckt bild erhÄllen av GizmoChina visar en pÄstÄdd intern OnePlus-e-post som markerar den 15 juni som ett potentiellt lanseringsdatum för handenheten.

Tydligen Àr det lÀckta mejlets syfte att göra reklamarrangemang för luren. LÀckaget i sig kan vara en marknadsföringsstrategi.

OnePlus tillkÀnnagav inte en lanseringshÀndelse för handenheten.

Under tiden fortsÀtter serien av pÄstÄdda OnePlus 5-bildlÀckor med en ny uppsÀttning bilder som först publicerades pÄ Weibo. Till skillnad frÄn tidigare lÀckor som nÀstan uteslutande fokuserade pÄ telefonens bakre design, visar dessa bilder ocksÄ framsidan av handenheten.

Telefonen har en fingeravtryckssensor pÄ framsidan, OnePlus har redan bekrÀftats, vilket innebÀr att det finns en hemknapp pÄ framsidan, som visas i dessa bilder.

PÄ baksidan finns en vertikal kamera med dubbla linser, liksom ett ganska konstigt mönster som inte ser ut som tidigare OnePlus 5-lÀckor. Tidigare bilder visade en OnePlus 5-design bak som liknade sina föregÄngare, vilket tyder pÄ att telefonen kommer att ha ett bakre skal av anodiserat aluminium. NÀr det gÀller placering och orientering av kameran finns det gott om rykten som sÀger att telefonen kommer att ha en horisontell dubbelkamera, placerad nÀra det övre vÀnstra hörnet, precis som iPhone 7 Plus. Andra lÀckor tyder pÄ att telefonen kommer att ha en vertikal kamera med dubbla linser i mitten av den övre halvan. Som alltid har vi inget sÀtt att veta om dessa bilder Àr riktiga eller inte.