LĂ€ckage visar en fantastisk Galaxy S8 i en stulen Jet Black-finish

Nya lÀckta bilder visar oss hur otroligt Samsungs Galaxy S8-design Àr

I september 2016 gick Apple-chefer pĂ„ scenen för att avslöja Apples nĂ€sta generations iPhones, iPhone 7 och iPhone 7 Plus. För första gĂ„ngen pĂ„ nĂ€stan tio Ă„r med att sĂ€lja smartphones valde Apple att Ă„teranvĂ€nda samma smartphone-design för tredje Ă„ret i rad; tidigare skulle företaget introducera ett helt nytt utseende vartannat Ă„r för att hĂ„lla sakerna frĂ€scha. Men eftersom iPhone 7 och iPhone 7 Plus Ă„terigen skulle Ă„teranvĂ€nda iPhone 6: s design frĂ„n 2014, var Apple tvungen att hitta andra sĂ€tt att göra saker mer intressanta. Företaget lade till en kamera med dubbla linser till Plus-modellen, det fördubblade mĂ€ngden intern lagring vid varje nivĂ„, och det lade till tvĂ„ nya fĂ€rger till sin iPhone-sortiment, en smygmatt svart och en fantastisk ny “Jet Black” med en blank , spegelliknande yta.

Det sĂ„g otroligt ut. SĂ„ Samsung stal det omedelbart. Stoppa oss om du har hört den hĂ€r tidigare …

Medan det Àr dyrbar liten frÄga att Samsung fÀrdas sin egen vÀg mer Àn nu, har det varit svÄrt att skaka nÄgra gamla vanor. I slutet av förra Äret tog det till exempel den sydkoreanska teknikjÀtten mindre Àn tre mÄnader att stjÀla den fantastiska Jet Black-fÀrg som Apple introducerade i september. Naturligtvis hade Samsung gjort massor av svarta telefoner, men det var inte förrÀn de nya iPhonerna kom att företaget lade till ett blankt svart alternativ till sin flaggskepps smartphone-serie.

Det ser ut som att svaret pÄ Samsungs syn pÄ Jet Black var positivt, eftersom företaget till synes planerar att hÄlla det i mixen i Är nÀr det avslöjar sina efterlÀngtade nya Galaxy S8 och Galaxy S8 + smartphones mindre Àn tvÄ veckor frÄn idag. Vi sÄg en lÀckt Galaxy S8-mockup dyka upp tidigare i veckan i en blank svart fÀrg, och nu visar en Ànnu större lÀcka Samsungs nÀsta generations flaggskeppstelefon i Jet Black igen.

Bilderna publicerades pÄ Weibo (via Slashleaks) och de visar en telefon som Äterigen tros vara en mockup. Som en pÄminnelse anvÀnder tredjeparter lÀckta scheman för att bygga skalmodeller av ej slÀppta Apple- och Samsung-smartphones med riktiga material, och dessa bilder tros visa en sÄdan modell.

Ytterligare bilder av Jet Black Galaxy S8-dummy följer nedan, och förhoppningsvis kan de hjÀlpa Android-fans att strömma över i ytterligare tvÄ veckor tills Samsung Àntligen avslöjar sina nya Galaxy S8- och Galaxy S8 + -telefoner den 29 mars.