LÀckt ASUS ZenFone 6-fodral gör att bakre designen avslöjas

LÀckt ASUS ZenFone 6-fodral gör att bakre designen avslöjas

“ZenFone 6 har hittills lyckats undvika de flesta tipsters och dess design Ă€r fortfarande ett mysterium”

Maj kommer att vara en av de mest trafikerade tiderna i Är eftersom ett antal smarttelefonlanseringar planeras under de kommande veckorna. ASUS har retat lanseringen av sitt flaggskepp ZenFone 6 den 16 maj. Teasers har gett oss mycket mat till eftertanke, Ätminstone nÀr det gÀller designen av flaggskeppet. Och nu har vi pÄstÄdda lÀckta fall av luren som har gjort sig online.

asus-zenfone-6-fall-gör-lÀckt

Det Àr vÀrt att notera att ASUS lanserar flera modeller under sin flaggskeppsserie varje Är och kÀllan har inte specificerat vilken exakt variant som kommer att ha dessa fall. Som det Àr uppenbart kommer den frÀmre designen inte att avslöjas av fodralet men den bakre visar en rektangulÀr utskÀrning som berör den översta delen av bakpanelen. Detta kan vara en indikation pÄ en popup-kameradesign men vi drar inga slutsatser Àn. Det finns en annan utklipp för en fingeravtryckslÀsare samt bekanta utskÀrningar lÀngst ner för ett 3,5 mm-uttag och en laddningsport. Det finns ocksÄ en extra utklipp för en nyckel förutom kraft- och volymvipporna, som alla ligger pÄ en enda kant av fodralet.

ZenFone 5 och ZenFone 5Z hade liknande mönster och det Àr möjligt att detsamma kan vara sant ocksÄ i Är. Tidigare lÀckta renderingar har pekat pÄ en tredubbel kamerainstÀllning pÄ ZenFone 6 och nyligen lÀckage har visat att en skjutmekanism ocksÄ kan anvÀndas pÄ ASUS flaggskepp.

[Previous Story]AirPods 2 upplever starka krav, föreslÄr leveranskedjans rapport

[Next Story]Fujitsu lanserar nya Lifebook-bÀrbara datorer, Arrows-surfplattor med 8: e generationens Intel-processorer