LÀckt Mi Band 4-renderingar visar fÀrgdisplay, röstkommandofunktion

LÀckt Mi Band 4-renderingar visar fÀrgdisplay, röstkommandofunktion

“Det hĂ€r kan vara första gĂ„ngen ett Mi Band kommer att ha en fĂ€rgskĂ€rm”

Xiaomi avslöjade officiellt Mi Band 3 i september förra Äret i Indien och sÄlde cirka 1 miljon enheter av fitnessbandet i Indien pÄ sex mÄnader. Nu Àr vi över en fjÀrdedel av 2019, och vi har de första lÀckta renderingarna av Mi Band 4 upptÀckta frÄn Mi Fit-appen. 2019-iteration upptrÀdde tidigare pÄ Bluetooth SIG i mars och avslöjade smÄ prydnadsföremÄl av information om bandet.

PÄ tal om de lÀckta bilderna skaffades de av Gizchina.it frÄn en nedbrytning av Mi Fit-appen och vi har den bÀsta titt pÄ tillbehöret hittills. Den största förÀndringen med Mi Band 4 kommer förmodligen att vara dess fÀrgskÀrm om vi gÄr med dessa lÀckta bilder. Mi Band 3 levereras med en 0,78-tums OLED-skÀrm men det Àr första gÄngen vi ser en fÀrgskÀrm pÄ ett Mi Band. En annan stor funktion som lÀckt ut idag Àr röstkommandon via en smart assistent. Nu Àr det troligtvis en kinesisk AI eftersom bilden visar kinesisk text men vi kan hÄlla fingrarna korsade för en Google Assistant-kompatibel global modell. Vi har inga dimensioner eller detaljer just nu, men renderingen visar en design som liknar förra Ärets iteration.

Baserat pÄ tidigare lÀckor vet vi att Mi Band 4 sannolikt kommer att stödja Bluetooth 5.0 Low Energy-standarden, vilket Àr en uppgradering frÄn Bluetooth 4.2 pÄ sin föregÄngare. Det kommer enligt uppgift att ha NFC och förmodligen ocksÄ nÄgra nya hÀlsoövervakningsfunktioner. Mi Band 4 passerade nyligen ocksÄ NCC och vi kan förvÀnta oss en lansering av det bÀrbara i maj eftersom dess föregÄngare presenterades samtidigt i Kina.

[Previous Story]Withings Steel HR Sapphire Signature smartwatch med konditionsspÄrningsfunktioner lanserade

[Next Story]Twitter sÀger att det av misstag delade platsdata för vissa iOS-anvÀndare med annonsören