LÀckt Pixel 4-recension avslöjar en funktion som kan vara exklusiv för Googles telefon

Ny Pixel 4-lÀcka belyser telefonens signaturfunktioner

Google kommer att avslöja Pixel 4 den 15 oktober, men vi vet redan ganska mycket allt som finns att veta om handenheten. En del av det kommer frÄn Googles egna teasers och pressmeddelanden som bekrÀftade de tre stora Pixel 4-funktionerna: bakre dubbla objektivkamera, 3D Face-upplÄsning och Motion Sense. Detta var det första Äret dÄ Google faktiskt avslöjade nya Pixel-funktioner lÄngt före presskonferensen, men det stoppade inte lÀckor.

Precis som förra Äret började Pixel 4-prototyper sÀljas i Asien veckor innan evenemanget, med massor av YouTubers som granskade handenheten och dess pre-release-programvara. Bara under de senaste dagarna fick vi titta pÄ en sÄdan tidig praktisk upplevelse med en Pixel 4 XL som visade oss kameraprov kompletta med en jÀmförelse med Galaxy Note 10-kameran och detaljerade 3D-ansiktsigenkÀnningssystemet. Samma kÀlla detaljerade ocksÄ kort en Pixel 4-funktion som kommer att skilja sig frÄn allt annat tillgÀngligt pÄ Android, tidigare Pixel-telefoner ingÄr.

NÄgra av de mest djÀrva Google-demorna vid I / O de senaste Ären gÀllde Google Assistant, och Ärets utvecklarkonferens var inte annorlunda. Under evenemanget visade Google oss en fantastisk assistentupplevelse som inte bara tillÀt kontinuerlig konversation med sin digitala AI-assistent utan ocksÄ var oerhört snabb.

Google förklarade att det kodade om appen för att minska storleken och göra röstigenkÀnning magi hÀnda pÄ enheten, snarare Àn pÄ Googles servrar. Att se Google interagera med assistenten pÄ det sÀttet, live pÄ scenen, var mycket imponerande. Vid den tiden undrade jag om enheten som anvÀndes pÄ scenen var en prototyp av Pixel 4. Det var vid en tidpunkt dÄ lÀckor hÀvdade att Pixel 4 skulle ha en Galaxy S10-liknande hÄlstansdesign.

Demoenheten hade pĂ„ sig kamouflage, vilket höll nĂ„gra av dess funktioner dolda. Men Google specificerade pĂ„ scenen att den nya assistentfunktionen “kommer till nya Pixel-telefoner senare i Ă„r.” Implikationen var att Pixel 4 kan ha hĂ„rdvara för att stödja en tidigare osedd funktion. Samtidigt skulle Google sĂ€kert vilja ge samma upplevelse till andra Android-telefoner, snarare Ă€n att begrĂ€nsa den till Pixel 4-telefoner.

Detta leder oss till Nextrift’s praktisk granskning med Pixel 4, som innehöll en kort beskrivning av assistenten:

Tillbaka pÄ Google I / O 2019 avslöjades funktionerna i den nya Google Assistant, och vi Àr glada att kunna rapportera att den Àr tillgÀnglig pÄ vÄr pre-release-enhet av Pixel 4 XL. I grund och botten kör den nya assistenten nu pÄ enheten, sÄ att den kan fungera mycket snabbare Àn tidigare.

Och det Ă€r verkligen snabbt: nĂ€sta generations assistent Ă€r mĂ€rkbart snabbare med att hantera vĂ„ra förfrĂ„gningar, vilket gör det mycket mer sömlöst att anvĂ€nda. Tack vare Fortsatt konversation kan vi ocksĂ„ utfĂ€rda nya förfrĂ„gningar till assistenten efter varandra utan att behöva sĂ€ga ”Hej Google” varje gĂ„ng.

Åh, vi grĂ€ver ocksĂ„ assistentens nya grĂ€nssnitt. Mycket iögonfallande.

Det hÀr Àr bra nyheter för alla som anvÀnder assistenten regelbundet, vare sig det Àr pÄ en Pixel-enhet eller en annan Android-telefon. Men för tillfÀllet ser det sÀkert ut sÄ hÀr snabbare, enhetsassistenten kommer att vara en av Pixel 4s signaturfunktioner. Och det enda sÀttet att dra nytta av det Àr att byta till en Pixel 4.

Det bÀsta sÀttet att förstÄ hur framtidens assistent ser ut Àr att titta pÄ I / O-demo igen: