Lagring tillsammans vinner Canyon Challenge

Kommer tillbaka för andra Äret, Lagring tillsammans vann sjÀtte Ärliga Canyon Challenge pÄ Grand Canyon University pÄ torsdagen. Lagring tillsammans gör lagring mer personligt och lukrativt för den vardagliga personen.

Mobilappen syftar till att revolutionera lagringsupplevelsen för alla, frÄn och med studenter. Appen tillÄter anvÀndare att hyra utrymme frÄn andra anvÀndare pÄ ett liknande sÀtt som Airbnb.

Joshua McGuire (vÀnster) och Luke Amargo presenterade sin tonhöjd för lagring tillsammans vid den sjÀtte Ärliga Canyon Challenge.Luke Amargo (till höger) och Joshua McGuire presenterade lagets pitchÄr. De sÄg till att notera sin verifieringsprocess för anvÀndarna och att de inledde samtal med försÀkringsbolag, eftersom de fick nÄgra försÀkringsbaserade frÄgor i tidigare tÀvlingar.

Förra Äret förlorade Storage Together Canyon Challenge. Teamet slÀppte en alfaversion av appen för studenterna i GCU sommaren 2016. Amargo, McGuire, Braeden Scheer, Chelsea Evans och Jedidiah Woods tog vad de lÀrde sig av dessa erfarenheter och arbetade för att förbÀttra sin produkt.

Lagring tillsammans tĂ€vlade sedan i AZ iDP Smart City App Hack-tĂ€vling i oktober. Teamet med fem grundare vann en resa till Barcelona, ​​Spanien för att representera Phoenix, AZ i den internationella tĂ€vlingen pĂ„ Smart City Expo. De tilldelades ocksĂ„ 3000 dollar.

Efter mÄnader av mentorskap och förbÀttringar av deras verksamhet gick teamet tillbaka till utmaningen att presentera för studenterna i GCU och en panel av domare inklusive: Jane Dobbs frÄn Canyon State Credit Union, Natalie Speers frÄn Social Allly, Michael Hool of Hool Coury Law, Jim Goulka frÄn Arizona Tech Investors och Zach Ferres frÄn Coplex.

Domarna beslutade enhÀlligt att Storage Together vann, inte bara för att det var en bra idé utan ocksÄ för att de Àr ett team som arbetar för att genomföra sin affÀrsplan.

”Försörjningen Ă€r bara lite,” sa Goulka. “Om du kan fĂ„ ett företag att hĂ€nda kommer det att bli en bra investering.”

Storage Together vann 6000 dollar. Andra och tredje plats fick 3 000 $ respektive 1 000 $.

Randy Gibb, dekan för Coangelo College of Business, och Tim Kelley, entreprenörsfakultet vid GCU, hoppas kunna Äterföra en kollegial tÀvling nÀsta Är till Arizona för att frÀmja entreprenörskap hos studenter och staten, och Àr villiga att vara vÀrd för det vid GCU .

1: a plats – lagring tillsammans

En app som ansluter mÀnniskor som behöver lagringsutrymme med vÀrdar. VÀrdar tjÀnar pengar genom att notera tomt utrymme medan hyresgÀster sparar pengar genom att fÄ den exakta mÀngden lagringsutrymme de behöver för exakt den tid de behöver det.

2: a plats – utgĂ„ende Explorer

Denna app ger recensioner, beskrivningar, vÀgbeskrivningar och belöningar för de bÀsta ÀventyrsstÀllena i 15 olika stater. Det uppmuntrar individer att besöka Àventyrliga platser genom att erbjuda belöningar och erbjudanden till mÀnniskor som Äker dit.

3: e plats – Zenjoi

Inspirerad av sin mor med Alzheimers sjukdom levererar tvÄ bröder VR-teknik som kan fungera som en icke-farmakologisk behandling för att lindra symtomen pÄ Alzheimers och relaterade demenssjukdomar.

Coloot

En plattform som gör det möjligt för insamlare att samla in pengar utan kostnad och utöka sin exponering, Coloot genererar intÀkter genom detaljhandeln och donerar delar av intÀkterna till vÀlgörenhetsorganisationer och sociala ÀndamÄl och eliminerar crowdfunding-avgifter.

SĂ€krade tillsammans

Denna plattform ger verifierade anvÀndare möjlighet att fÀsta en geografisk karta i rött, varna potentiella faror eller faror. Verifierade anvÀndare kommer att inkludera personal för studentledare och allmÀn sÀkerhet. Secured Together Àr en app som syftar till att förbÀttra högskolans sÀkerhet och sÄ smÄningom förvandla grannskapet.

LÀs mer om nystartade nystartade företag hÀr pÄ Tech.Co

(Foto av GrandCanyonU via Creative Commons)