LÄngt ryktade AirTag-spÄrare och AirPods Studio-hörlurar kommer inte att presenteras nÀsta vecka, hÀvdar analytiker

LÄngt ryktade AirTag-spÄrare och AirPods Studio-hörlurar kommer inte att presenteras nÀsta vecka, hÀvdar analytiker
Vad hÀnde nyss? Apples AirTags, den lÀnge ryktade kakelliknande spÄrningsenheten frÄn tech titan, kanske inte bryter omslaget vid nÀsta veckas mediehÀndelse pÄ iPhone 12, som vissa har spekulerat i. IstÀllet sÀtts de enligt uppgift pÄ brÀnnaren fram till 2021. Och det Àr dÄliga nyheter för de som vÀntar pÄ nya Apple-hörlurar ocksÄ.

I en tweet som publicerades pĂ„ fredag ​​sa techanalytikern Jon Prosser att han fick höra att Apple har pressat tillbaka tillkĂ€nnagivandet och lanseringen av AirTags till mars 2021. Ingen anledning gavs för förseningen.

SĂ„, om AirTags.

Den hĂ€r gör ont i mitt hjĂ€rta …

Jag fĂ„r veta att Apple har drivit tillbaka tillkĂ€nnagivandet och lanseringen av AirTags till mars 2021. 😳 https://t.co/xtUvCAFmoE pic.twitter.com/DIUlcp01Xy

– Jon Prosser (@jon_prosser) 9 oktober 2020

Prosser i en separat tweet sa att Apples premiumhörlurar, AirPods Studio, inte kommer att dyka upp vid nÀsta veckas evenemang eftersom massproduktion inte Àr planerad att slutföras förrÀn den 20 oktober.

Intelligensen stĂ€mmer med information som nyligen delats pĂ„ ett kinesiskt Weibo-konto (via MacRumors) frĂ„n en anvĂ€ndare med namnet “Kang.” Det inlĂ€gget nĂ€mnde varken AirTags eller AirPods Studio. AnvĂ€ndaren lade emellertid ut detaljer om de fyra nya iPhone 12-modellerna som förvĂ€ntas tillkĂ€nnages den 13 oktober.

Liksom AirTags förvÀntade sig mÄnga att Apple skulle avslöja sina hörlurar i öronen nÀsta vecka. Företaget gick sÄ lÄngt som att sluta sÀlja hörlurar frÄn konkurrenter i sina butiker i slutet av förra mÄnaden under förberedelserna.

HÀr Àr att hoppas att produkterna helt enkelt Àr försenade och inte hamnar pÄ huggblocket som den misslyckade AirPower trÄdlösa laddningsstationen.

Masthead-kredit: BCFC