Lanseringen av Nokia 9 PureView India försenad pĂ„ grund av “prioritering” av budgetsmartphones

Nokia 9 PureView-uppdatering ger Live Bokeh-kameralÀge, förbÀttrar fingeravtryckssensorn pÄ skÀrmen och mer

”Hittills har HMD Global tillkĂ€nnagett tre prisvĂ€rda smartphones: Nokia 4.2, Nokia 3.2 och Nokia 2.2”

Nokia 9 PureView (första intryck) smarttelefonlansering i Indien försenas som företaget Ă€r “betjĂ€na marknaden med det som Ă€r relevant för marknaden. ” Medan flaggskeppet retades av den officiella Nokia India Facebook-sidan redan i mars har det inte funnits nĂ„gon uppdatering sedan dess. HMD Global har sagt att man ville lansera Nokia 9 PureView i Indien strax efter sin globala avtĂ€ckning, men fokus har varit pĂ„ budgetorienterade modeller som Nokia 4.2, Nokia 3.2 och de nyligen lanserade Nokia 2.2-smartphones.

Nokia 9 PureView-tjÀnsteman

Pratar med NDTV-prylar 360Pranav Shroff, Global Portfolio GM, HMD Global sa, ”Vi kommer definitivt att ta med oss ​​Nokia 9 PureView hĂ€r. Helst skulle vi gĂ€rna ha gjort det samtidigt [as the global launch] men det finns alltid prioriteringar som hĂ€nder – som att Nokia 2.2 kommer först till Indien. ”

”Avsikten Ă€r att tjĂ€na marknaden med det som Ă€r relevant för marknaden. Om du tittar pĂ„ Indiens smarttelefonmarknad handlar mindre Ă€n 1 procent av konsumenterna över 30 000 Rs, ” Shroff tillagt. “Verkligheten Ă€r att den hĂ€r marknaden vi specifikt sitter pĂ„ inte köper i detta segment.”

Nokia 9 PureView första intryck20

Nokia 9 PureView vÀntar ivrigt i Indien, med fotograferingsfans som ser fram emot att testa penta-kamerainstÀllningen. Handenheten markerar Äterupplivandet av PureView-mÀrket, som först introducerades 2012 med Symbian-drivna Nokia 808 PureView. NÀr det gÀller Nokia 9 PureView introducerades den vid Ärets MWC 2019 tidigare i Är och har fem kameror pÄ baksidan, som inkluderar tvÄ fÀrg (RGB) och tre monokroma 12-megapixelsensorer. Framsidan av handenheten har en 20-megapixel kameraskytte för selfies och videosamtal.

Nokia 9 PureView har en 5,99-tums QHD + (1 440 x 2 960 pixlar) POLED-skÀrm med 18,5: 9 bildförhÄllande och fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen. Handenheten drivs av Qualcomm Snapdragon 845 SoC, i kombination med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt lagringsutrymme. Telefonen kör Android 9 Pie ur lÄdan och rymmer ett 3 320 mAh batteri som stöder trÄdlös laddning.