LÀr dig hur du fÄr dina data att se mindre röriga ut

LÀr dig hur du fÄr dina data att se mindre röriga ut

Dataforskare och avancerad analys Àr bland de högsta positionerna som behöver fyllas de nÀrmaste Ären. FÀrdigheter som hjÀlper anstÀllda att fÄ premielöner inkluderar data mining och optimering av data för att hjÀlpa ledarskap att fatta smarta affÀrsbeslut. NÀr en datavetare kan presentera information pÄ ett estetiskt tilltalande och smÀltbart sÀtt för ledarskap och förvandla data till handling kan det förÀndra spelet.

Även om det finns mĂ„nga plattformar som hjĂ€lper dataforskare att knĂ€cka siffror, Ă€r Tableau 9 en av de ledande programvarorna för att analysera och presentera data pĂ„ ett meningsfullt och effektivt sĂ€tt. Den anvĂ€nds i en mĂ€ngd olika branscher, frĂ„n vĂ„rd och utbildning till myndigheter och livsmedelsföretag. Att ha förmĂ„gan att smĂ€lta samman datorgrafik och databaser som leder till nya lösningar och avslöja nya insikter kan vara en ovĂ€rderlig mjuk fĂ€rdighet för en anstĂ€lld. Genom Tableau Desktop 9 kvalificerad associerad utbildning, studenter kommer att fĂ„ fart med ett av de bĂ€sta datavisualiseringsverktygen och komma före paketet.

Denna prisvÀrda kurs ger tillgÄng till 29 förelÀsningar och 4,5 timmars innehÄll dÀr du kan utforska grunderna i Tableau till mer mellanliggande Àmnen nÀr du förbereder dig för Tableau Desktop 9 Qualified Associate Certification-examen.

Kursmaterial inkluderar:

Utveckla olika typer av projekt och rapporter i Tableau Visualisera och presentera olika typer av data pÄ ett insiktsfullt sÀtt Hitta och rengöra stökiga datamÀngder för att presentera dem mer effektivt UpptÀck kÀrnkoncepten som behövs för att starta en karriÀr i Tableau

Genom att förbÀttra dina mjuka fÀrdigheter genom Tableau Desktop 9 kvalificerad associerad utbildning, Du kan inte bara öka din lön utan ocksÄ hjÀlpa företag att hitta nya lösningar för att fatta strategiska beslut.

Hitta billigare online-kurser för att förbÀttra dina fÀrdigheter i TechCo Shop