LĂ„tsas att du har en Pixel 2 genom att ladda ner den nya Pixel 2-startprogrammet

Köp Googles Pixel 2 XL och fÄ 200 dollar tillbaka, plus en gratis laddare

Du har inte en Pixel 2 just nu, för slÀppdatumet Àr först nÀsta torsdag 19 oktober. Men med 30 sekunders arbete och en Android-telefon kan du lÄtsas som om du har Googles senaste flaggskepp tack vare lanseringen av Pixel 2-standardstartprogrammet.

Appen, som du kan ladda ner frÄn en inofficiell spegel hÀr, Àr den nya standardstartprogrammet för Pixel 2 och Pixel 2 XL. Den största förÀndringen Àr ett Google-sökfÀlt lÀngst ner pÄ skÀrmen och en ny blick-widget. Annars Àr det praktiskt taget identiskt med den gamla Pixel-startaren. Hur som helst Àr det nÀstan sÀkert bÀttre Àn vad du Àn kör.

Pixel 2-startaren fungerar med vilken telefon som helst som kör Android 5.0 och senare, vilket i grund och botten Àr nÄgot mindre Àn tre Är gammal. Filen Àr liten 2,5 MB, eftersom det inte hÀnder mycket under huven. Se bara till att du installerar det som en systemapplikation sÄ att Google Feed visas nÀr du sveper Ät vÀnster, annars har appen inte behörighet att fÄ det att fungera.

Om du vill fÄ tag pÄ den faktiska Pixel 2 före slÀppdatumet kan du gÄ till en av Googles popup-butiker i NYC eller LA eller gÄ till en Verizon-företagsbutik just nu. Verizon-butikerna och Googles butiker har alla modeller av Pixel 2 och Pixel 2 XL pÄ displayen, liksom de flesta andra nya leksaker som Google meddelade tillsammans med de nya pixlarna.

Även om Pixel 2 Ă€r en Verizon-exklusiv behöver du inte vara Verizon-kund om du vill ha en. Pixel 2 Ă€r ocksĂ„ tillgĂ€nglig upplĂ„st direkt frĂ„n Google eller som en del av det Google-drivna Project Fi MVNO. T-Mobile har ocksĂ„ ett mördareerbjudande: Köp en Pixel 2 nĂ„gon annanstans, ta med den till T-Mobile, sĂ„ ger de dig $ 325 pĂ„ ett förbetalt presentkort bara för att du dyker upp.