Lava 34 Super-funktionstelefon med stöd för 22 sprÄk som lanserades i Indien

Lava 34 Super-funktionstelefon med stöd för 22 sprÄk som lanserades i Indien

”LAVA 34 Super har ett 2500 mAh batteri som pĂ„stĂ„s erbjuda en samtalstid pĂ„ upp till 30 timmar”

Lava har lanserat Lava 34 Super-funktionstelefonen i Indien. Handenheten har en 2,4-tums fÀrgskÀrm och alfanumerisk lutningsknappsats för enkel navigering. Lava 34 Super har en boxhögtalare som genererar 99,6 dB-ljudstyrka med tydligare ljudutgÄng. Det gör det möjligt för anvÀndare att skriva in Ätta olika sprÄk, inklusive engelska, hindi, tamil, telugu, kannada, punjabi, gujarati och bengaliska.

Lava 34 Super

Handenheten har en snygg design med en tjocklek pĂ„ 14,4 mm. Den har ett 2500 mAh batteri med stöd för ‘Super Battery Mode’ som sĂ€gs ge en samtalstid pĂ„ upp till 30 timmars samtalstid. Telefonen har en 1.3MP primĂ€r bakre kamera och packar utbyggbar lagring pĂ„ upp till 32 GB vilket Ă€r gott om lagring för funktionsanvĂ€ndare att lagra musik, videor, bilder, applikationer och annan data. Andra funktioner inkluderar 22 sprĂ„kstöd, samtalsinspelning, samtalslĂ€ngd, kortnummer, avvisa via SMS, konferenssamtal och svartlista. Den har 3,5 mm ljuduttag, omedelbar fackla och samtalsblinkmeddelande vid inkommande samtal.

Kommenterar lanseringen, Tejinder Singh LAVA International Limited Feature Phones Head sĂ€ger: ”Det mest sĂ€ljande förslaget till Lava 34 Super Ă€r kraftfullt batteri och högsta ljudkvalitet. Denna fullastade funktionstelefon har mĂ„nga spĂ€nnande funktioner och riktar sig till konsumenter som alltid Ă€r pĂ„ sprĂ„ng och behöver hĂ„lla kontakten anpassade för indiska anvĂ€ndare, telefonen stöder engelska och alla indiska sprĂ„k som hindi, tamil, telugu, kannada, bengali, Gujarati och Punjabi tillĂ„ter anvĂ€ndare att kommunicera pĂ„ sitt mest föredragna sprĂ„k. ”

Lava 34 Super Àr prissatt till 1799 Rs. Den finns i tvÄ fÀrgalternativ: Svart-röd och Sunrise Gold och finns med ett specialerbjudande om ett Ärs ersÀttningsgaranti och sex mÄnaders ersÀttningserbjudande för tillbehör.