LAVA A7 Wave-funktionstelefon med 6-dagars batteritid och dubbeltonsdesign lanserad

Lava A7 Wave

“Lava A7 Wave levereras med 2,4-tums skĂ€rm, dubbeltone-finish och en VGA-bakkamera med LED-blixt”

LAVA har utökat sin telefonlinje med lanseringen av A7 Wave-funktionstelefonen i Indien. Det Ă€r den första funktionstelefonen som har den dubbla tonade lutningsdesignen som har fĂ„tt dragkraft i smartphone-industrin pĂ„ baksidan. Med en 2,4-tums fĂ€rgskĂ€rm, lĂ„ter handenheten skriva pĂ„ sju sprĂ„k – engelska, hindi, punjabi, gujarati tamil, telugu och kannada.

Lava A7 Wave

LAVA A7 Wave vaggar en solid polykarbonatkropp, som Àr samma material som anvÀnds för hjÀlmar, och packar ett 1750mAh Li-ion-batteri som pÄstÄs ta sex dagar pÄ en enda laddning. Funktionstelefonen vaggar en VGA-primÀrkamera med LED-blixt och innehÄller stöd för 22 sprÄk för inkommande texter. Den har FM-radio med inspelning, automatisk samtalsinspelning och en omedelbar ficklampa som kan nÄs utan att lÄsa upp telefonen. Funktionstelefonen har ocksÄ ficklampa och meddelande om samtalsblink för inkommande samtal. Den levereras med 32 GB intern lagring och anvÀndare kan spara upp till 1 000 kontakter i telefonboksminnet.

Tejinder Singh, chef, produkttelefoner, LAVA International Limited sa, “Funktionstelefonen ses som en vara av marknadsförare. VĂ„ra frekventa konsumentinteraktioner belyste konsumenternas situation med traditionell fĂ€rgtillgĂ€nglighet. Detta ledde till innovationen av dubbla fĂ€rger. Vi Ă€r glada över att denna innovation inom Feature Phones kommer frĂ„n LAVA: s FoU-division. Vi Ă€r mycket glada att kunna presentera den hĂ€r vackra telefonen med oövertrĂ€ffad seghet för vĂ„ra anvĂ€ndare. ”

LAVA A7 Wave Àr prissatt till 1799 Rs och Àr tillgÀnglig via butiker över hela landet. Den kommer i fÀrgerna Midnight Blue och Ocean Blue. VarumÀrket erbjuder ocksÄ en speciell ett Ärs ersÀttningsgaranti och sex mÄnaders ersÀttningserbjudande pÄ tillbehör.