Lava vill att du byter ut din TV med sin nya Z62-smartphone med 6-tums skÀrm

Lava vill att du byter ut din TV med sin nya Z62-smartphone med 6-tums skÀrm

“Lava Z62 Ă€r tĂ€nkt att levereras med en 6-tums FullView IPS-skĂ€rm med 18: 9-bildförhĂ„llande som företaget sĂ€ger Ă€r uppslukande nog för att ersĂ€tta din TV

Den inhemska smartphone-tillverkaren Lava har lanserat en ny smartphone som heter Lava Z62 i Indien. Den Android-drivna handenheten Àr spionerad för att komma med en 6-tums FullView IPS-skÀrm med bildförhÄllandet 18: 9. Företaget hÀvdar att skÀrmen pÄ Lava Z62 Àr sÄ berikande för att konsumera multimedia att du inte lÀngre behöver din TV.

Lava kör till och med ett erbjudande som heter “Kasta din TV bort” dĂ€r anvĂ€ndare kan byta ut sin gamla TV och vinna en gratis Lava Z62-smartphone. Om du Ă€r intresserad av erbjudandet kan du registrera dig pĂ„ Z62: s webbplats. Registreringsfönstret börjar den 18 juni kl 10.00 och framĂ„t. Slutligen Ă€r systemet giltigt enligt principen först till kvarn till början.

Lava - Z62 (2)

Lava Z62-pris i Indien

Lava Z62-priset i Indien Àr satt till Rs 6060 och kommer i tvÄ fÀrgvarianter: Midnight Blue och Space Blue. Företaget har inte meddelat att handenheten Àr tillgÀnglig, men vi kan förvÀnta oss att den kommer att sÀljas nÀsta vecka den 18 juni.

Lava Z62 specifikationer

NÀr det gÀller specifikationerna har Lava Z62 en 6-tums skÀrm omgiven av ramar. Handenheten har en dedikerad Google Assistant-tangent för att kalla AI-röstassistenten för röstkommandon. Ett 3,380 mAh batteri, som pÄstÄs hÄlla i upp till 1,5 dagar pÄ en enda laddning, brÀnner enheten. I kameravdelningen vaggar Z62 en 8-megapixelsensor pÄ baksidan och en 5-megapixel snapper pÄ framsidan för selfies och videosamtal, bakom AI-studiolÀge och LED-blixt.

Under huven anvÀnder Lava Z62 MediaTeks fyrkÀrniga Helio P22-chipset ihop med 2 GB RAM och 16 GB intern lagring, vilket kan utökas ytterligare upp till 256 GB via microSD-kort. Handenheten startar Android 9 Pie ur lÄdan. Handenheten har en lutningsfinishdesign men saknar fingeravtryckslÀsare för sÀkerhet.