Lava Z92 med Helio P22 SoC och 3 260 mAh-batteri lanserades i Indien: pris, specifikationer

Lava Z92 med Helio P22 SoC och 3 260 mAh-batteri lanserades i Indien: pris, specifikationer

“Lava Z92 Ă€r en budget Android-smartphone som kan skryta med AI-spellĂ€ge och gradientfĂ€rg”

Lava har uppdaterat sin smartphone-serie med lanseringen av en ny Z-serie smartphone som heter Z92. Handenheten Àr ett budgetflaggskeppserbjudande frÄn varumÀrket med en skÀrm med hack, en bakmonterad fingeravtryckssensor och dubbelfÀrgad finish. Andra viktiga höjdpunkter i Lava Z92 inkluderar en octa-core-processor, AI-spellÀge som stÀnger av meddelanden och samtal medan du spelar mobilspel och ett AI Studio-lÀge som kan ta bilder med sex olika lÀgen.

lava z92

Lava Z92-pris i Indien

Priset pÄ Lava Z92 i Indien Àr 9999 Rs. Handenheten kommer i bara Ocean Blue-Black-fÀrg med gradientfinish som företaget hÀvdar gör den attraktiv och tilltalande. NÀr det gÀller lanseringserbjudandena kommer smarttelefonen med Jio-erbjudande om Rs 2200 cashback + 50 GB data. Cashback krediteras i form av 44 cashback-kuponger pÄ 50 Rs vardera i MyJio-appen vid köp av Rs 198 och Rs 299 Jio laddas, medan 50 GB 4G-tillÀggsdata kommer att vara i form av tillÀggsdata pÄ 5 GB per uppladdning .

Lava Z92 specifikationer

NÀr det gÀller specifikationerna levereras Lava Z92 med en 6,22-tums skÀrm med HD + (720 x 1 440p) upplösning och ett skÄr ovanpÄ panelen. Telefonen drivs av MediaTeks Helio P22 SoC som företaget hÀvdar kommer att ge en fördröjningsfri prestanda. Chipset Àr parat med 3 GB RAM-minne och 32 GB intern lagring, vilket Àr anvÀndarutökbart upp till 256 GB genom att lÀgga till ett microSD-kort.

Lava Z92

För fotografering vaggar den en 13-megapixelsensor med dubbla LED-blixtar pÄ baksidan och en 8-megapixelspelare pÄ framsidan för selfies och videosamtal. Kamerorna backas upp av bokeh-lÀge som Àr utmÀrkt för att göra bilder mer lockande och gör att objektet sticker ut frÄn bakgrunden. Hela installationen drivs av 3 260 mAh batteri.

Kommenterar lanseringen, Jasneet Singh, huvudprodukt – smartphones, Lava International, sa, ”Vi Ă€r glada att kunna lansera LAVA Z92 under Z-serien. Med tanke pĂ„ efterfrĂ„gan frĂ„n konsumenter som letar efter högre prestanda, hĂ„llbarhet och en större skĂ€rm tillsammans med snyggt utseende, Ă€r vi glada att presentera vĂ„rt första erbjudande frĂ„n 2019, LAVA Z92. Den hĂ€r smarttelefonen Ă€r utrustad med Helio P22 Octa-Core-processor för obegrĂ€nsad multitasking. ”