Lego Boost ger liv Ă„t block med kod

Lego-leksaker har medfört en helt ny nivÄ av kul och underhÄllning i vÄra liv med introduktionen av Lego Boost. Sedan Lego uppfanns för hundra Är sedan av danska Ole Kirk Christiansen har Lego gjort miljarder barn glada och till och med gjort det möjligt för miljontals vuxna att undkomma vardagens tristess.

Nu, i modern tid, har Lego radikalt förÀndrat vÄrt sÀtt att spela. Ja, vi har fortfarande dessa Lego-bitar runt omkring oss, men tack vare tekniska framsteg kan vi Àntligen njuta av en ny, moderniserad Lego. Vi pratar om Lego-robotpaket.

Lego-robotar Àr Àntligen hÀr

Lego-robotar har precis slÀppt marknaden pÄ CES 2017. Leds av Lego Boost, en kreativ verktygslÄda med Lego-robotar, har detta helt nya koncept gÄtt i vanligt och Àr redo att ta över leksaksindustrin. Denna nya Lego-robot tar Lego-utbildningen till nÀsta nivÄ, vilket gör det möjligt för bÄde barn och vuxna att fÄ liv i block och bitar.

Lego Boost

Men Lego Boost Àr mycket mer Àn bara ett kit för att bygga Lego-robotar. Det Àr en bruksanvisning som bokstavligen lÀr anvÀndarna att programmera sina robotar för att utföra vissa uppgifter. Denna nya Lego-utbildningssats Àr designad för barn i Äldrarna 7+ och kommer att finnas tillgÀnglig frÄn 1 augusti. Men fram till dess kan du fÄ det till ett bra pris genom att förbestÀlla det hÀr.

I den hÀr Lego Boost-recensionen kommer du att upptÀcka varje detalj om det nya pedagogiska kit för robotar och du kommer ocksÄ att förstÄ hur du kan anvÀnda den hÀr avancerade tekniken för att göra dina barns dagar ljusare och mer meningsfulla.

LÀs min fullstÀndiga recension dÄ Klicka hÀr att gÄ till Amazon för Lego Boost Creative Toolbox

SÄ vad Àr Lego Boost?

Enkelt uttryckt Àr Lego Boost en komplett uppsÀttning kreativa verktygslÄdor som innehÄller över 840 original Lego-bitar, ett flyttnav, roterande motor, bygginstruktioner, 5 robotmodeller att vÀlja mellan och unika sensorer för varje robot. Robotarna du kan bygga med Lego Boost Àr Vernie Robot, Frankie the Cat, Guitar 4000, MTR 4 och Auto Builder.

[embedded content]

Var och en av dessa robotar kan uttrycka vissa beteenden. Ditt barn kan anvÀnda mobilappen pÄ surfplattan eller smarttelefonen för att lÀgga till sitt eget unika beteende till roboten han har byggt.

Lego Boost kombinerar det mÄngsidiga Lego-byggnadssystemet med avancerad teknik och gör att dina barn kan njuta av en enorm boost i kreativitet och skjuta i höjden för deras innovation. Efter att ha tillbringat dyrbara timmar med att bygga roboten med hjÀlp av steg-för-steg-instruktionerna kan de enkelt ladda ner gratis Lego Boost-appen och starta kodningsprocessen. De kan bokstavligen leva upp sina skapelser med det enkla ikonkodningsgrÀnssnittet och infoga en rad kÀnslor och funktioner i var och en av deras robotar.

Utnyttja artificiell intelligens och kodning

I hela leksakens historia har mÀnskligheten aldrig kunnat utnyttja kraften i AI (artificiell intelligens). Men 2017 har Lego tagit denna trend till nÀsta nivÄ. Medan pedagogiska kodbara leksaker har sett ljuset sedan 2015, nÀr Mindstorms och Wedo 2.0 har blivit vanliga, ger Lego Boost en helt ny nivÄ av personalisering.

Medan Anki Cozmo, Jimo Robot och Cubetto har bevisat att leksaksrobotar kan kodas, Àr Lego Boost pedagogiska robotpaket definitionen av interaktivitet och roligt. Lego Boost Àr toppen av Lego i kombination med teknik och kreativitet.

Med detta Lego-programmeringssats kan barn i alla Äldrar (och vuxna) utnyttja kraften i kodning och artificiell intelligens. Alla 5 DIY-robotar Àr utrustade med avancerade AI-processorer som kan utöka koden de fÄr och förnya sig sjÀlva. PÄ grund av de inbÀddade sensorerna, nÀmligen avstÄndssensorn, fÀrgsensorn och motorn, blir det enkelt att bygga upp robotarna som en cirkel.

Dessa Lego-utbildningssatser kan visa sig vara mer vÀrdefulla Àn vad vi faktiskt uppfattar just nu. Förutom att öka dina barns kreativitet och öka deras sjÀlvkÀnsla, kan denna aktivitet hjÀlpa dem att umgÄs mer och fÄ respekt för sina kamrater. Till rÄga pÄ allt kan de bygga en lÄngvarig följeslagare och kanske till och med vill ge upp den irriterande katten eller hunden i utbyte mot sin nya husdjursvÀn.

Vad finns i boxen?

NÀr du har fÄtt Lego boost-kit kommer du att mÀrka att det finns 840 Lego-block, flyttnavet, en motor, tvÄ sensorer och bruksanvisningen. Huvudstycket i motstÄndet Àr flyttnavet, som innehÄller den sexaxliga sensorn, tvÄ utgÄngs- och tvÄ ingÄngsportar, ett ljus och en pÄ / av-knapp. Navet drivs av sex AAA-batterier, sÄ se till att du har gott om dem i ditt hem innan du bestÀller satsen.

Motorn Àr utrustad med en varvrÀknare som Àr ansvarig för att mÀta hastighet, hastighet och kapacitet. NÀr det gÀller modellerna har du 5 olika alternativ att anvÀnda:

Roboten Vernie

Det hÀr Àr huvudmodellen, en rolig kille som knakar skÀmt, gÄr runt och till och med dansar. Dina barn kommer definitivt att bli kÀr i Vernie.

Frankie the Cat:

Vem behöver en riktig katt nÀr han kan fÄ ett underbart husdjur som spelar, spottar och till och med uttrycker sitt humör?

Gitarr 4000:

Denna underbara gitarr kan ge tillrÀckligt med hÀvstÄng för dina barn att börja spela ett instrument. Dina barn kan faktiskt anvÀnda gitarr för att skapa sin egen musik.

MTR 4

Denna robusta rover kan laddas med 4 olika typer av vapen för maximal pÄverkan pÄ krigföring. Definitivt valet av pojkar.

Auto Builder

Slutligen Àr Auto Builder valet av kreativa barn som brinner för att starta sin egen robotproduktionsfabrik. Med den kan du automatisera processen att bygga mini-legobotar. Definitivt en modell att prova.

Förutom dessa underbara modeller har du möjlighet att skapa 3 olika baser. Denna Lego-utbildningsmodell hjÀlper ditt barn att bygga sina egna samlingar. HÀr Àr de tre baserna som finns i kickstarter-paketet:

Vandringsbasen som ditt barn kan anvÀnda för att skapa djur och djur, till exempel drakar eller ponnyer

Med över 840 legobitar att vÀlja mellan kan du vara sÀker pÄ att dina barn aldrig kommer att bli uttrÄkade av att designa sina egna robotar.

Toppfunktioner

Nu Àr det dags att gÄ djupare in i Lego boost och upptÀcka vad den har i beredskap för dig. Glöm inte, det hÀr Àr en Lego för barn, sÄ de flesta av dess funktioner riktar sig till barn mellan 7 och 12 Är. Men vem som helst över 7 kan ha massor av kul med den hÀr produkten och kan dyka in i Lego-kodningens vÀrld.

NĂ€r ditt barn har installerat appen pĂ„ sin smartphone eller surfplatta kommer han att bli ombedd att skapa ett “Komma igĂ„ng” -fordon. Det Ă€r en demo som innehĂ„ller tre Lego-block ihop. Denna handledning guidar ditt barn genom den grundlĂ€ggande skapandeprocessen, sĂ„ att han kan bekanta sig med funktionerna och hĂ„rdvaran.

KodningsgrÀnssnittet Àr enkla dra-och-slÀpp-moduler som ansluter direkt till fordonen. Efter sjÀlvstudien kan ditt barn vÀlja sin typ av robot frÄn de fem tillgÀngliga och börja arbeta omedelbart. Beroende pÄ hans fÀrdigheter och förmÄgor kan det ta allt frÄn en timme till en hel dag att bygga en robot frÄn grunden. Appen visar ditt barn hur man bygger roboten steg för steg, sÄ inga bekymmer hÀr.

Med Vernie Robot, till exempel, kommer du först att utforma hans huvud och sedan gĂ„ ner till torso och fötter. Med gitarr bygger du först basen och lĂ€gger sedan till ”strĂ€ngarna”. Apparna tar över nĂ€r roboten Ă€r redo och antar sin unika personlighet. Roboten, med sin personliga karaktĂ€r, frĂ„gar efter ditt namn och börjar interagera med dem runt. FörvĂ€nta dig inte att det hĂ€nder frĂ„n gitarr eller MTR 4.

ÖverlĂ€gset Ă€r den mest spĂ€nnande karaktĂ€ren av 5-talet Vernie Robot. Han kommer med mycket charm, rör sig huvudet nĂ€r han pratar och gör smarta gester med handen. Han kan ocksĂ„ skaka din hand. De flesta av dessa aspekter Ă€r redan inbĂ€ddade i mjukvaran, sĂ„ du behöver inte programmera dem. SĂ„ledes Ă€r Lego boost mycket lĂ€ttare att anvĂ€nda och vĂ€nligare Ă€n Mindstorms.

NÀr du Àr klar kan du börja koda roboten och lÀgga till extra funktioner i dess personlighet. Ditt barn kan dyka in i aktiviteterna i appen och anpassa sina robotar. Till exempel kan ditt barn enkelt fÀsta en mustasch pÄ Vernie eller göra det möjligt att bÀra en pistol. NÀr ditt barn leker genom de tillgÀngliga aktiviteterna kommer han att upptÀcka mer om kodning. Ju fler aktiviteter ditt barn kommer att utföra, desto fler moduler förstÄr han om kodning.

Lego Boost Àr verkligen fantastisk som det Àr. Vad som gör det utsökt Àr dock det faktum att du faktiskt kan anvÀnda den tillsammans med dina egna Lego-tegelstenar. Om du till exempel har en Lego Ninjango-uppsÀttning i ditt hem kan du definitivt anvÀnda den tillsammans med Boost. Med detta Lego-robotpaket kan du göra det möjligt för ditt barn att leva upp till sina egna skapelser och att dra nytta av de mÄnga fördelarna med kodning för barn.

Lego Boost vs Wedo 2.0

Du har nog tidigare hört talas om Legos Wedo Educational-verktyg som erbjuder liknande funktioner. Den största skillnaden i en Lego Boost vs Wedo-uppgörelse Àr dock att Wedo fokuserar pÄ STEM-utbildning, medan Lego Boost kretsar kring att förstÀrka Lego-byggupplevelsen. I enklare termer Àr Lego Wedo och Wedo 2.0 perfekt för stora klassrum, med smÄ modeller som enkelt kan tas isÀr, medan Lego Boost Àr ett utmÀrkt kodande pedagogiskt verktyg hemma.

Lego Boost vs Mindstorms

Lego Mindstorms, Àven kÀnd som Mindstorms EV3, Àr ett fantastiskt robotbyggsats för barn över 10 Är. JÀmfört med Lego Boost som Àr billigare och mindre knepigt kan Mindstorms enkelt utmana Àven de mest erfarna av vuxna. Mindstorms Àr ocksÄ ett utmÀrkt val för barn som har de grundlÀggande begreppen kodning eller för vuxna som vill testa sina fÀrdigheter.

Av dessa 2 Àr Lego Boost det bÀttre valet, eftersom det innehÄller fler modeller, har en vÀnligare app och Àr mycket lÀttare att förstÄ. Dessutom Àr det billigare.

Lego
Varför investera i Lego Boost?

Om du Ànnu inte Àr övertygad om att Lego Boost Àr en utmÀrkt gÄva för dina barn i jul, bör du lÀsa nedan nÄgra av anledningarna till varför du mÄste investera i denna Lego-robot.

Perfekt för barn över 7 Är

Denna produkt fyller ett stort gap pÄ hemmarobotikmarknaden. Medan Mindstorms och andra robotpaket Àr lÀmpliga för barn över 10 Är och med en minimal kodupplevelse, Àr Lego Boost utmÀrkt för barn över 7 Är som hittills inte hade möjlighet att koda nÄgot annat. Hittills hade barn mellan 7 och 10 Är inte ett lÀmpligt Lego-robotutbildningsutrustning till sitt förfogande.

Tillbringa dyrbar tid och fÄ nya vÀnner

En av de största fördelarna med Lego Boost Àr den sociala. Detta verktyg gör att ditt barn kan gÄ ihop med sina kamrater och börja designa fantastiska robotar. NÀr roboten Àr redo vill han ocksÄ interagera med sin skapelse. Det Àr definitivt ett mycket bÀttre sÀtt att umgÄs Àn via sociala medier eller spel.

Njut av en kreativitetsförstÀrkning

Att bygga robotar och lÀra sig att koda har visat sig öka kreativiteten och skyrocket intelligens. Genom att investera i Lego Boost investerar du i ditt barn och hjÀlper till att förbereda sitt sinne för framgÄng i framtiden.

Vad Àr den slutliga domen?

Lego Boost, den senaste skapelsen av ett av de mest Àlskade varumÀrkena i vÀrlden, Àr en helt fantastisk gÄva för barn i Äldern 7+. Förutom att hjÀlpa dina barn att njuta av alla mentala fördelar med kodning och robotbyggnad kan du ocksÄ se till att de spenderar sin tid pÄ att göra nÄgot meningsfullt.

Detta underbara Lego-robotpaket Àr tillgÀngligt för förbestÀllning nu och kommer att vara redo att skickas i augusti 2017.

LÀs mer om programmeringsutbildning pÄ TechCo