Lenovo Cardio 2 HX06H fitnessband tippades för att lanseras i Indien den 28 juni

Lenovo Cardio 2 HX06H fitnessband tippades för att lanseras i Indien den 28 juni

“Cardio 2 HX06H har redan lanserats globalt med 100 mAh batteri som Ă€r klassat att hĂ„lla i upp till 20 dagar pĂ„ en enda laddning”

Lenovo kan vara ute av smarttelefonbranschen i Indien ett tag nu, det har varit ganska aktivt inom wearables-segmentet. Företaget lanserade nyligen sin Lenovo Ego smartwatch och rullade ut sÄ mÄnga som tre fitnessband, nÀmligen Lenovo HX03F Spectra, HX03 Cardio och Cardio Plus HX03W, förra Äret i landet. Nu verkar den kinesiska OEM-enheten vara redo för en ny bÀrbar lansering av fitness i Indien. Den bÀrbara enheten kommer att bli Lenovos senaste Cardio 2 HX06H och kommer att vara den 28 juni, som rapporterats av Pris Baba, med hÀnvisning till branschkÀllor.

Lenovo-Cardio-2-HX06H_1-1

Cardio 2 HX06H skiljer sig inte mycket vad gÀller design frÄn tidigare Lenovo-bÀrbara datorer. Den har samma OLED-skÀrm i mitten med en kapacitiv pekskÀrmsknapp lÀngst ner och TPU-remmar pÄ vardera sidan. Enligt specifikationerna har den bÀrbara 0,87-tumsskÀrmen med 128 x 32 pixlar och 100 mAh batteri som Àr klassad för att hÄlla i upp till 20 dagar pÄ en enda laddning.

Lenovo-Cardio-2-HX06H_2-1

Lenovo Cardio 2 HX06H har fÄtt betyg 5ATM vilket innebÀr att du kan simma och doppa upp till 50 meter. SpÄraren har ocksÄ en 24-timmars kontinuerlig dynamisk pulsmÀtare för att övervaka bÀrarens hjÀrtslag. Bortsett frÄn detta kan den bÀrbara enheten spÄra steg, tÀckt avstÄnd, förbrÀnda kalorier och sömnkvalitet. Den levereras med en inbyggd Bluetooth 4.0 som kan anvÀndas för att para ihop trÄdlöst trÄdlöst enheter med iOS 8.0 eller Android 4.4 och senare.

Priset pÄ Lenovo Cardio 6 HX06H i Indien Àr okÀnt Ànnu, men det Àr troligtvis ett prisvÀrt fitnessband som kommer att tÀvla mot Xiaomi Mi Band 3. Det Àr allt vi kan avslöja just nu.