Lenovo delar Z6 Pro-kameraprover som klickats med nattlÀge

Lenovo delar Z6 Pro-kameraprover som klickats med nattlÀge

“Enligt rapporter skulle Lenovo Z6 pro kunna ta bilder med 100 megapixel upplösning”

Ända sedan Lenovo har retat sin Z6 Pro-smartphone har handenheten gjort rubriker dĂ„ och dĂ„ och den hĂ€r gĂ„ngen har Lenovo delat kameraproverna för nattlĂ€ge pĂ„ den kommande smarttelefonen. Företaget har ocksĂ„ bekrĂ€ftat att enheten snart kommer att göra sin debut vid ett evenemang i Peking den 23 april.

z6 pro

Handenheten har ocksĂ„ markerats för sin “Hyper Video” -funktion, som den kommer att ta med som anges av företaget tidigare. Företaget har dock inte nĂ€mnt nĂ„gra detaljer om vad som kan förvĂ€ntas med den hĂ€r funktionen. Förutom att ta hĂ€nsyn till kamerans funktioner förvĂ€ntas handenheten levereras med en ultravidvinkelobjektiv, superskakning, supermakro, supernattlĂ€ge och slow motion-videografi.

Nu, pĂ„ grund av vattenstĂ€mpeln pĂ„ exempelbilden, som lĂ€ser “Night Scene Video Shooting”, kan det förstĂ„s som “hypervideo” -funktionen. Om detta Ă€r sant kommer funktionen verkligen att imponera pĂ„ anvĂ€ndarna eftersom bilden avslöjar en extremt bra kvalitet under nattförhĂ„llanden.

Vissa rapporter har föreslagit att telefonen kan klicka pÄ bilder i upp till 100MP upplösning, vilket förmodligen borde vara möjligt genom nÄgot programvarutrick.

Bortsett frĂ„n kamerafunktionerna har företaget ocksĂ„ bekrĂ€ftat att handenheten kommer att köras pĂ„ en octa-core Qualcomm Snapdragon 855 SoC, som blir det bĂ€sta valet för flaggskeppstelefoner. Även om andra detaljer om specifikationerna och prissĂ€ttningen inte har avslöjats, kan vi vĂ€nta pĂ„ dem tills företaget officiellt lanserar smarttelefonen, vilket kommer att hĂ€nda mycket snart.