Lenovo EGO budget smartklocka med pulssensor, sleep tracker lanserad

Lenovo EGO budget smartklocka med pulssensor, sleep tracker lanserad

”Lenovo EGO-smartklockan har priser i Indien till Rs 1 999 och kommer att sĂ€ljas pĂ„ Flipkart och Croma”

Lenovo har uppdaterat sitt sortiment av smartklockor i Indien med lanseringen av Lenovo EGO. Smartwatchen sĂ€gs bruda klyftan mellan smartphones och bĂ€rbara apparater med “omfattande” hĂ€lso- och fitnessfunktioner samt en ny fjĂ€rrkamerafunktion. Andra höjdpunkter i Lenovo EGO inkluderar ett batteri som Ă€r klassat att hĂ„lla i upp till 20 dagar, en pulsmĂ€tare dygnet runt och vattenbestĂ€ndighet pĂ„ upp till 50 meter.

Lenovo Ego_1

Enligt specifikationerna Àr Lenovo EGO en digital smartwatch med funktioner för att övervaka anvÀndarnas hjÀrtfrekvens i realtid 24X7. Dess sömnspÄrningsfunktion sÀgs aktivt spÄra dina sömnmönster, stÀlla in ett schema och bedöma hur bra du sov. Klockan Àr kompatibel med bÄde iOS- och Android-enheter och har smarta meddelandefunktioner som kan varna dig om dina telefonsamtal, e-post, text och uppdateringar frÄn sociala medieappar.

Lenovo EgoLenovo EGO har vattenbestÀndighet 5ATM, vilket innebÀr att du kan anvÀnda den för simning och hÄlla reda pÄ dina varv, brÀnda kalorier och slagstil med den inbyggda simspÄrfunktionen. Ego fungerar ocksÄ som en fjÀrrkamera som hjÀlper dig att ta bilder med ett enda tryck pÄ klockans skÀrm nÀr din telefon Àr borta. Slutligen har klockan 42 mm antireflex reflekterande display och nattljuslÀge; den vÀger 42 gram.

Lenovo EGO-priset i Indien Àr satt till Rs 1,999. Klockan kommer att sÀljas pÄ Flipkart och Croma frÄn 10 maj över hela landet.