Lenovo K6 Njut med tre bakre kameror tillkännagivna: pris, specifikationer och mer

Lenovo K6 Njut med tre bakre kameror tillkännagivna: pris, specifikationer och mer

‚ÄúLenovo K6 Enjoy √§r en prisv√§rd smartphone med 6,2-tums HD + -sk√§rm och ett vattendroppsk√•r‚ÄĚ

Efter ett luffår har Lenovo introducerat en ny smartphone under sin K6-familj som heter Lenovo K6 Enjoy. Den nya telefonen i K-serien pryder nästan samma design som den avancerade Lenovo Z5s-smarttelefonen som tillkännagavs i december förra året. K6 Enjoy verkar vara en budgetsmartphone med tre bakre kameror, MediaTeks nybörjarchipset och en kant-till-kant-skärm med ett vattendroppskår som rymmer selfie-kamera.

Lenovo K6 njuta

Lenovo K6 Njut av pris, tillgänglighet

Lenovo K6 Enjoy i Kina börjar på 1 398 RMB, vilket ungefär översätts till 14 399 Rs i den indiska valutan. Handenheten finns i blå och svart färgvarianter och säljs i landet från imorgon. Det finns inget ord över Lenovo K6 Njut av Indien-lanseringen just nu.

Lenovo K6 njut av specifikationerna

När det gäller specifikationer levereras Lenovo K6 Enjoy med en 6,22-tums HD + -skärm med liten utskärning uppåt för att öka bildförhållandet 19: 9 och 89 procent förhållande mellan skärm och kropp. I sin kärna ligger Helio P22 SoC ihop med 4 GB RAM och 64 GB / 128 GB inbyggt lagringsutrymme, vilket kan utökas ytterligare upp till 256 GB via microSD-kort.

Lenovo K6 njut av_1

För fotografering har K6 njut av tre bakre kameror med en kombination av 12-megapixel (vanlig med AF) + 5-megapixel (djup) + 8-megapixel (tele) -sensor med LED-blixt. Dess främre kamera får en 8-megapixelspelare för selfies och videosamtal. Kamerorna är parade med funktioner som PDAF, suddighet, förbättring av nattscener, kameraskanningskod, HDR, professionellt läge, panoramafoto, snabb kontinuerlig fotografering (50 foton) och upp till 1080p videoinspelning.

Att driva handenheten är ett 3,300 mAh batteri med 10 W laddningsstöd via USB Type C. På programvarans front startar K6 Enjoy Android 9 Pie ur lådan. Andra funktioner inkluderar en bakmonterad fingeravtryckssensor och anslutningsalternativ som hybrid dubbla SIM-kort, 4G LTE, WiFi, Bluetooth och 3,5 mm hörlursuttag.