Lenovo L38111 prisvärd telefon med tre bakre kameror visas på TENAA

lenovo l38111 featured

“Den nya Lenovo-smarttelefonen kommer att k√∂ra Android 9.0 Pie ur l√•dan och kommer i tre lagrings- / RAM-varianter”

En okänd Lenovo-enhet har dykt upp på den kinesiska certifieringssajten TENAA. Smarttelefonen har modellnummer L38111 och webbplatsen har avslöjat alla dess specifikationer. Med modellnumret verkar det som om den kommande Lenovo L38111 kan vara en prisvärd telefon från företaget. Enheten hade också fått Bluetooth- och 3C-certifiering i början av förra månaden. Tyvärr har ingen av webbplatserna avslöjat det faktiska namnet på telefonen, men när man tittar på specifikationerna kan det vara en konkurrent för Redmi Note 7 Pro.

lenovo l38111 presenterad

TENAA-listan antyder att Lenovo L38111 kommer att ha en trippel-bakre kamerainställning. Den innehåller också bilder av enheten, som avslöjar designen och kamerans placering. Med tanke på bilderna har telefonen en vertikal trippel-bakre kamerainställning och en bakmonterad fingeravtrycksläsare. Sidoprofilen på telefonen avslöjar att den har en liten kamerabump.

Den tredubbla bakre kamerainställningen på baksidan består av en primär 16-megapixelsensor, som kommer att paras ihop med två andra sensorer med okänd upplösning. För selfies kommer telefonen att ha en enda kamera på framsidan, men upplösningen har inte avslöjats av certifieringssidan. Bilderna avslöjar också att telefonen har ett vattendroppskår framtill.

Enligt specifikationerna har Lenovo L38111 en 6,3-tums full-HD + LCD-skärm med smala ramar. Internt kommer telefonen att drivas av en 2,2 GHz oktavkärnig processor, men vi är inte säkra på chipsetets märke eller modell, som kommer att paras ihop med 3 GB, 4 GB och 6 GB RAM-alternativ. Köpare kommer att kunna välja mellan 32 GB, 64 GB och 128 GB lagringsalternativ, som kan utökas upp till 256 GB. Den kommer med ett 3 930 mAh batteri, som kan ha snabb laddning, men som inte anges i listan. Bluetooth- och 3C-certifieringen hade dock avslöjat att telefonen kommer med 18W snabb laddning. Telefonen är också listad för att köra Android 9.0 Pie ur lådan på TENAA.

Telefonens modellnummer berättar att det kan vara en enhet i K-serien, eftersom tidigare K-telefoner från Lenovo också har liknande modellnummer. Vi måste vänta med att ta reda på mer, så håll ögonen öppna.