Lenovo Z5 Pro i bilder: inte lika kraftfull som dess syskon, men lika vacker

Lenovo Z5 Pro i bilder: inte lika kraftfull som dess syskon, men lika vacker

“Lenovo Z5 Pro har samma design som Z5 Pro GT, Ă€ven om den drivs av Qualcomms Snapdragon 710 SoC”

Lenovo hade en hel del kvalitetssmartphones pÄ utstÀllningen vid sin monter i MWC Barcelona. Jag skrev nyligen en bit pÄ företagets flaggskepp, Z5 Pro GT, som Àrligt talat Àr en otrolig maskin. Smarttelefonen drivs av Qualcomms senaste Snapdragon 855-processor och kan specificeras med upp till 12 GB RAM och en jÀttestor 512 GB inbyggd lagring. Dessutom levereras inte enheten med ett skÀrmskÄr och i stÀllet rymmer dess dubbla selfie-kameror inuti en glidmekanism. Följaktligen har handenheten ett imponerande förhÄllande mellan skÀrm och kropp pÄ 95,06 procent.

Lenovo Z5 Pro första intryck03

Men vad hÀnder om du inte behöver sÄ mycket hÀstkrafter? Vad hÀnder om du vill ha Z5 Pro GTs fantastiska design, om Àn till en nÄgot billigare prislapp? Tja, det Àr dÀr Lenovo Z5 Pro kommer in i bilden. Handenheten har samma fyrkamerainstÀllning som Z5 Pro GT, samma glidande design, samma underbara skÀrm och drivs av samma 3350 mAh batteri. IstÀllet för Snapdragon 855-processorn stöds dock enheten av Snapdragon 710 SoC. Jag lyckades fÄ tag pÄ en enhet, och hÀr Àr en titt pÄ den frÄn alla vinklar.

Som framgĂ„r av bilderna ser Z5 Pro exakt ut som sitt dyrare syskon minus kolfibermönstret pĂ„ baksidan. Handenheten börjar pĂ„ ungefĂ€r Rs 21k, och för priset kan det lĂ€tt göra krusningar i den indiska smartphonescenen. Det vill sĂ€ga om enheten tar sig till de indiska strĂ€nderna …