Lenovo Z6 Pro 5G Edition med Snapdragon X50-modem blir officiellt

Lenovo Z6 Pro 5G Edition med Snapdragon X50-modem blir officiellt

“Lenovo Z6 Pro 5G Edition har en transparent bakpanel och X50-modemet, medan de andra funktionerna Ă€r desamma som 4G-modellen”

Tidigare i Är pÄ MWC 2019 retade Lenovo sin första 5G-aktiverade smartphone. Idag har företaget Àntligen lanserat telefonen som Lenovo Z6 Pro 5G Edition vid det pÄgÄende MWC Shanghai i Kina. VarumÀrkets nya erbjudande har i princip nÀstan samma uppsÀttning specifikationer som den nyligen lanserade 4G-kompatibla Lenovo Z6 Pro, förvÀnta dig att den har Qualcomms Snapdragon X50-modem för att erbjuda 5G-anslutningsstöd.

Lenovo Z6 Pro 5G

Den andra skillnaden mellan den icke-5G och 5G Lenovo Z6 Pro Àr att den senare kommer med en genomskinlig rygg som visar dess insida. FrÄn och med nu Àr det dock inte klart att det hÀr Àr faktiska interna eller bara en klistermÀrke för detsamma. TyvÀrr har varumÀrket inte avslöjat nÄgonting om priser och tillgÀnglighetsinformation för Z6 Pro 5G Edition.

NÀr vi pratar om funktionerna har Lenovo Z6 Pro 5G Edition nÀsta generations fingeravtryckssensor, PC-liknande vÀtskekylningsteknik och en Time-of-Flight-lins pÄ baksidan. Telefonen har en 6,39-tums AMOLED-skÀrm med full HD + -upplösning och HDR10-stöd. Under huven har handenheten Qualcomms senaste Snapdragon 855 SoC, med hjÀlp av upp till 12 GB RAM och upp till 512 GB lagringsutrymme. MjukvarumÀssigt startar telefonen ZUI 11 som Àr baserad pÄ Android Pie.

Lenovo Z6 Pro 5G-design

PÄ baksidan har Z6 Pro en 48MP primÀr sensor, tillsammans med ytterligare tre kameror inklusive en 16MP vidvinkelobjektiv, en 8MP telefoto-sensor och en 2MP djupkamera. För selfies finns det en 32MP-kamera. Smarttelefonen har ocksÄ en Hyper Video-funktion som Àr en kombination av hÄrdvara och programvara, som pÄstÄs ta bilder med överlÀgsen kvalitet. Anslutningsfunktionerna inkluderar Wi-Fi med dubbla band, 5G LTE, dubbel GPS, USB Type-C, dubbla SIM-kortplatser, Bluetooth 5.0 och NFC. Ett 4000 mAh batteri med 27 W snabb laddningsstöd hÄller hela paketet vid liv.

NÀr det gÀller icke-5G Lenovo Z6 Pro, Àr telefonen endast tillgÀnglig i Kina för tillfÀllet till ett startpris motsvarande 30 000 Rs.