Lenovo Z6 Pro MWC 2019 lanserades i officiell teaser-affisch

Lenovo Z6 Pro MWC 2019 lanserades i officiell teaser-affisch

“Mycket om den kommande Lenovo Z6 Pro-smarttelefonen Ă€r fortfarande inhysad i mysterium”

Lenovo blev nyligen det första företaget som tillkĂ€nnagav den första Snapdragon 855-totala smarttelefonen – Lenovo Z5 Pro GT – i slutet av förra Ă„ret. I sjĂ€lva verket var det ett flaggskepp frĂ„n företaget efter en lĂ„ng tid och det var ocksĂ„ företagets första skjutbar smartphone med helskĂ€rmsdesign. Nu har företaget retat en ny smartphone idag som tillkĂ€nnages snart pĂ„ MWC 2019 som Lenovo Z6 Pro. Företaget retade den nya handenheten pĂ„ sociala medier idag och det Ă€r första gĂ„ngen vi har hört talas om vad som verkar vara eftertrĂ€daren till Lenovo Z5 Pro.

lenovo-teaser-komprimerad

För nÀrvarande finns det nÀstan ingenting som vi kan sÀga om enheten just nu. Alla tips pÄ Àr vad som kan vara en fingeravtryckssensor pÄ displayen tack vare de koncentriska cirklarna i men funktionen finns redan pÄ för mÄnga smartphones just nu för att vara enhetens höjdpunkt. Den andra möjligheten Àr en trÄdlös laddningsfunktion som vanligtvis finns pÄ premiumenheter. Det kan ocksÄ vara en 5G-version eller till och med bara en global variant av det nuvarande flaggskeppet. Det Àr allt vi kan sÀga om den kommande enheten. Lenovo kommer att göra enheten officiell nÀr som helst mellan 25 februari och 28 februari.

NÀr det gÀller Lenovo Z5 Pro har handenheten en Snapdragon 710 SoC som kör showen med 6 GB RAM. PÄ ytan vaggar den en skjutreglagedesign med en 6,39-tums full HD + AMOLED-skÀrm och en fingeravtryckslÀsare pÄ skÀrmen. Den dubbla bakre kamerainstÀllningen bestÄr av en 16-megapixels huvudsensor och en 24-megapixels sekundÀr sensor. Handenheten har ett 3 350 mAh batteri som brÀnner Android 8.1 Oreo tillsammans med ZUI 10. Z5 Pro GT Àr bara en kraftfullare version med Snapdragon 855 SoC och 12 GB RAM.

[Previous Story]Vivo V15 Pro India lanseringsevenemang för idag: hur man tittar pÄ livestream

[Next Story]Gionee F205 Pro med 13 megapixel primÀr kamera och 3000 mAh batteri lanseras: pris, specifikationer