Lenovo Z6 Pro quad-bakre kamerainstÀllning bekrÀftade, hÀvdade att hon tog 100-megapixelfoton

Lenovo Z6 Pro quad-bakre kamerainstÀllning bekrÀftade, hÀvdade att hon tog 100-megapixelfoton

“Flaggskeppet Lenovo Z6 Pro kommer att ha en primĂ€r 48-megapixelkamera pĂ„ kameran”

Inför lanseringsevenemanget som planeras till den 23 april har Lenovo delat en viktig detalj om sitt kommande flaggskepp Z6 Pro. Efterföljaren till Z5 Pro GT – den första smarttelefonen som rockar Snapdragon 855 SoC – Ă€r planerad att lanseras nĂ€sta vecka (efter att ha missat sitt tidigare lanseringsdatum) i Kina. Företagets vice vd och chef Chang Chen har delat detaljerna i Lenovo Z6 Pro kamerainstĂ€llning och skicklighet via sitt officiella konto pĂ„ mikrobloggtjĂ€nst. Weibo.

bild

InlĂ€gget innehĂ„ller en kort video som visar Lenovo Z6 Pro med en fyrkamerainstĂ€llning, vertikalt inriktad i det övre vĂ€nstra hörnet. Huvudsensorn kommer att bli en 48-megapixel-shooter, Ă„tföljd av en LED-blixt och “Hyper Video” som sĂ€gs spela in en video med hög bandbredd. Det Ă€r inte allt, sĂ€ljaren har nu bekrĂ€ftat att Z6 Pro kommer att kunna ta bilder pĂ„ 100 megapixlar, vilket gör den till den första smarttelefonen med Snapdragon 855-chipset som gör det.

I relaterade nyheter har Lenovo börjat förboka handenheten i Kina. Sidan finns live pÄ företagets webbplats och online-ÄterförsÀljaren JD.com; sidorna har inte bara kamerorna utan bekrÀftar ocksÄ dess stora 4000 mAh batteri.

Lenovo Z6 Pro

NĂ€r det gĂ€ller specifikationerna Ă€r Lenovo Z6 Pro tippad för att komma med en vattendroppskĂ€rm och ett förhĂ„llande mellan skĂ€rm och kropp pĂ„ 90 procent. SkĂ€rmen (storlek okĂ€nd) förvĂ€ntas ocksĂ„ ha en fingeravtryckssensor pĂ„ skĂ€rmen. Snapdragon 855 SoC-tickande i sin kĂ€rna kan vara ihop med upp till 12 GB RAM och 256 GB lagring. Slutligen kunde smarttelefonen komma med nĂ€sta generations mobilanslutning 5G ur lĂ„dan – företagets chef hade lagt upp en skĂ€rmdump av samma förra veckan.

Det Àr allt vi vet hittills! Eftersom lanseringen nu Àr precis runt hörnet skulle vi dock inte behöva vÀnta lÀnge för att se de kompletta specifikationerna för handenheten. FortsÀtt titta pÄ utrymmet för att lÀra dig mer.