LG avslöjar G8 ThinQ-priser och förbokningsinformation; försäljningen börjar 22 mars

 LG avslöjar G8 ThinQ-priser och förbokningsinformation;  försäljningen börjar 22 mars

“LG G8 ThinQ kommer att vara tillg√§nglig f√∂r f√∂rbokning fr√•n 15 till 20 mars med en prislapp p√• 897 600 KRW (cirka 55 332 Rs) i Sydkorea tillsammans med en sk√§rmbytesanl√§ggning i ett √•r.”

Prisdetaljer med förbeställning för LG G8 ThinQ har avslöjats via ett blogginlägg på måndag. De sydkoreanska villiga köparna kan använda enheten till en prislapp på 897 600 KRW (cirka 55 332 Rs) och den kommer att vara tillgänglig för förbokning i landet från 15 till 20 mars. Dessutom avslöjas också att LG G8 ThinQ-försäljningen kommer att påbörjas från och med den 22 mars. Enheten kommer att få en skärmbyte i ett år och kommer med ett gratis fodral.

Tillverkaren hade introducerat LG G8 ThinQ vid Mobile World Congress i Barcelona i år tillsammans med två andra enheter som heter LG G8S ThinQ och LG V50 ThinQ 5G. Spec-sheet avslöjades vid evenemanget, men ingen information fanns tillgänglig för prissättningen. G8 ThinQ tar plats under LG G7 ThinQ som lanserades förra året.
LG G8 ThinQ officiell designPå tal om LG G8 ThinQ pryder den en 6,1-tums OLED-skärm med stöd för upplösning på Quad HD + (1 440 x 3 120 pixlar) och har ett bildförhållande på 19,5: 9. Precis som sin föregångare kommer G8 ThinQ också med ett brett skår längst upp på skärmen och längst ner finns en liten haka.

Under huven drivs den av Qualcomms senaste förstklassiga Snapdragon 855-processor. Det finns ett 6 GB RAM-minne och det interna lagringsutrymmet är 128 GB som levereras med expansion upp till 2 TB. G8 ThinQ anländer med Android v9.0 (Pie) OS direkt från lådan.

När det gäller optik har enheten en 12MP huvudsensor på baksidan, som åtföljs av en 12MP teleobjektiv och en 16MP ultra vidvinkelobjektiv. På framsidan finns en 8MP snapper som levereras med en 3D ToF (Time of Flight) -sensor. G8 ThinQ får ett batteri på 3 500 mAh med snabb laddning för att hålla den igång.

Förutom de vanliga specifikationerna får enheten Crystal Sound OLED-teknik (CSO), som använder skärmen som en ljudförstärkare. Den har också en 2-kanals ljudinställning, Hi-Fi Quad DAC, DTS: X 3D Surround Sound, Master Quality Authenticated och Boombox-högtalare. Förutom dessa har G8 ThinQ IP68-certifieringar, vilket tydligt visar att den kommer med vatten- och dammbeständighet och militär hållbarhet.