LG G8 ThinQ kommer med Crystal Sound OLED och DTS: X 3D Surround Sound

LG G8 ThinQ kommer med Crystal Sound OLED och DTS: X 3D Surround Sound

“LG G8 ThinQ Ă€r planerad att lanseras vid den kommande Mobile World Congress 2019 den 28 februari”

LG har redan avslöjat att nĂ€sta flaggskeppssmartphone – LG G8 ThinQ kommer att lanseras den 28 februari i Barcelona vid MWC 2019. Smarttelefonen har cirkulerat mycket pĂ„ Internet med sina CAD-baserade Ă„tergivningar och nyligen lĂ€ckt press gör att inget lĂ€mnas Ă„t fantasin. Nu, före den officiella lanseringen, har det sydkoreanska varumĂ€rket avslöjat ljudfunktioner pĂ„ den kommande smarttelefonen.

LG-G8-ThinQ-lÀckage

LG G8 ThinQ kommer med Crystal Sound OLED (CSO), som har utvecklats av LG och anvÀnder telefonens skÀrm som en ljudförstÀrkare. LG hÀvdar att CSO anvÀnder hela skÀrmen och producerar imponerande ljudutgÄng med tydlighet. Bortsett frÄn CSO anvÀnder LG G8 ThinQ en 2-kanals ljudinstÀllning för att anvÀnda högtalaren och skÀrmen för att leverera en fyllig stereoljudutgÄng. G8 ThinQ kommer ocksÄ att prata med ljudförfiningsfunktioner som DTS: X 3D Surround Sound, Hi-Fi Quad DAC, Master Quality Authenticated (MQA) och Boombox Speaker. MQA lÄter anvÀndare njuta av högkvalitativ ljudströmning utan att anvÀnda för mycket data och Boombox Speaker anvÀnder telefonens chassi som en resonanskammare för bas.

LG G8 thinq

För att sammanfatta specifikationerna för den kommande LG G8 ThinQ föreslĂ„r lĂ€ckor att smarttelefonen kommer att ha en 6,1-tums OLED-skĂ€rm med 1440 x 3120 pixlar upplösning. Smarttelefonen kommer enligt uppgift att ha Qualcomm Snapdragon 855-processor som tickar i sin kĂ€rna. Chipsetet tippas för att Ă„tföljas av 6 GB RAM och 128 GB anvĂ€ndarutökbart lagringsutrymme. Även om fullstĂ€ndiga detaljer om kamerainstĂ€llningen inte Ă€r kĂ€nda har LG bekrĂ€ftat att selfie-kameran kommer att Ă„tföljas av en Time-of-Flight (ToF) -kamera för 3D-ansiktsmappning. Slutligen förvĂ€ntas smarttelefonen starta Android Pie-baserat LG UX-grĂ€nssnitt ur lĂ„dan och drivas av 3000 mAh batteri.

NĂ€r det gĂ€ller tillgĂ€ngligheten har lĂ€ckorna föreslagit att Ă€ven om Lg kanske startar handenheten pĂ„ MWC kommer slĂ€ppdatumet att vara 22 mars. Vi kommer att ge dig fler uppdateringar direkt frĂ„n Barcelona, ​​sĂ„ hĂ„ll dig uppdaterad.