LG G8 ThinQ retade officiellt med 3D TOF-frontkamera

LG G8 ThinQ retade officiellt med 3D TOF-frontkamera

“LG har officiellt retat den första nyckelfunktionen i LG G8 ThinQ och vi kan se mer under de kommande dagarna.”

LG har gjort ett officiellt blogginlÀgg idag om att det kommer att avslöja LG G7 ThinQ-eftertrÀdaren vid MWC 2019. Dessutom har Samsung-rival avslöjat en av de viktigaste funktionerna i LG G8 ThinQ pÄ sin officiella webbplats. TyvÀrr ger inte inlÀgget en smygtitt pÄ handenhetens design Àven om tillrÀckligt mÄnga renderingar av smarttelefonen har lÀckt ut de senaste veckorna och avslöjat mycket om enheten. Enligt inlÀgget har LG samarbetat med Infineon Technologies för att introducera en 3D TOF-kamerasensor i LG G8 ThinQ.

LG G8 thinq

Det finns inte mÄnga detaljer tillgÀngliga, men inlÀgget sÀger att Infineons 3D-sensor anvÀnder infrarött ljus för att göra mer exakta mÀtningar jÀmfört med andra 3D-tekniker och följaktligen kommer med en anmÀrkningsvÀrd noggrannhet. Uppenbarligen kommer den nya tekniken att anvÀndas av LG för att införa en sÀkrare och Face-ID-liknande ansiktslÄsningsfunktion. Tydligen kan det ocksÄ fÄ AR och VR-implikationer som vi inte vet nÄgot om just nu. 3D TOF-sensorer har nyligen börjat göra rundor i smarttelefonsegmentet med mÄnga OEM-tillverkare som OPPO och Honor inklusive sensorn i deras senaste erbjudanden.

Vi har tidigare tagit med dig exklusiva Ätergivningar av LG G8 i januari och om det Àr nÄgon indikation kommer vi troligen att se en mer modern design pÄ flaggskeppet med dubbla bakre kameror. Ja, dubbla bakre kameror och inte tredubbla sensorer. Det Àr vad de nuvarande lÀckorna föreslÄr och det kommer att finnas en bakre fingeravtryckslÀsare. Observera dock att dessa Ätergivningar ocksÄ kan vara en representation av en tidig prototyp eller LG kan ha förÀndrat handenhetens design. DÀrför kan vi sluta se en annan design vid lanseringsevenemanget pÄ MWC 2019.

[Previous Story]Sony Xperia XA3 lÀckt render visar en massiv panna men nÀstan ingen haka

[Next Story]Samsung Galaxy S10-serien framkamera detaljer yta; Galaxy Buds kommer troligen att tillkÀnnages vid lanseringsevenemanget