LG G8 ThinQ-specifikationer, funktioner, pris: ryktet

LG G8 ThinQ-specifikationer, funktioner, pris: ryktet

“G8 ThinQ förvĂ€ntas bli ett av de mest laddade flaggskepparna under 2019. HĂ€r Ă€r vad lĂ€ckage och rykten tyder pĂ„ om handenheten”

MWC-evenemanget i Barcelona avvaktas av smartphone-geeks med andedrÀkt just nu. En av telefonerna som sÀkert kommer att vara en skötare vid denna galan Àr LG G8 ThinQ. Detta kommer ocksÄ att bli varumÀrkets första telefon för 2019, och lÀckor har redan gjort oss glada. Den regelbundna strömmen av lÀckage hittills har dock gett oss nÄgra konkreta och motstridiga detaljer om G8 ThinQ. LÄt oss grÀva i dem alla för att fÄ en uppfattning om hur det kommande LG-flaggskeppet kommer att se ut.

Ingen trippel kamera?

LG-ALPHA-09

LG V40 ThinQ hyllades för sin tredubbla kamerainstÀllning, sÄ det lÄter logiskt för G8 ThinQ att anta det ocksÄ. Men det Àr till synes inte fallet, enligt telefonens lÀckta renderingar. De visar att telefonen bara har tvÄ kameralinser pÄ baksidan. Man kan gissa att huvudsensorn kommer att Ätföljas av en vidvinkelkamera, vilket innebÀr att telezoommekanismen kommer att vara otillgÀnglig den hÀr gÄngen.

Men det finns en annan rapport, som inte Ätföljs av nÄgra bilder, som sÀger att en tredje kamerasensor verkligen kommer att finnas pÄ den nya LG-handenheten. Vi satsar vÄra pengar pÄ den dubbla installationen, eftersom det Àr nÄgot som har dykt upp pÄ tvÄ uppsÀttningar av lÀckta bilder hittills.

HÄrdvarubaserad ansiktslÄsning

LG G8 gör

Innan LG V40 lanserades förra Äret pratades det om implementeringen av en ansiktslÄsningsfunktion pÄ den, men det gjorde inte klippningen. Men om du zoomar in pÄ G8: s lÀckta bilder kan du se att det finns mycket mer grejer hÀr Àn bara ett dubbelt frÀmre kamerasystem. Vi kan inte exakt placera vad sensorerna Àr avsedda för, men en vild gissning skulle vara att de finns för att servera en hÄrdvarubaserad ansiktslÄsningsfunktion, a la iPhone.

En 4K-skÀrm?

LÀckade renderingar har spekulerat i att LG har antagit ett traditionellt hack för G8. Denna utskÀrning kommer tydligen att sitta ovanpÄ en 6,1-tums skÀrm med ett bildförhÄllande pÄ 19,5: 9. Men den största höjdpunkten Àr att den hÀr panelen pÄstÄs ha 4K-upplösning. Detta kommer att bli en överdrift, och Àrligt talat skulle vi rekommendera dig att ta den hÀr nyheten med en nypa salt. Samma rapport sÀger ocksÄ att denna panel kommer att vara av LCD-typ och inte OLED. Varför LG skulle dölja OLED-teknik för att erbjuda en högre upplösning Àr nÄgot svÄrt att förstÄ.

LG G8 5K görs

En modulÀr andra skÀrm

Det hÀr Àr en lÄngsökt idé som sannolikt inte kommer att göra klippningen, men vid ett tillfÀlle rapporteras LG ha arbetat med en andra skÀrmbilaga. Det var tÀnkt att fungera som ett fall, men dubbelt sÄ stor som skÀrmen i processen. Det har inte diskuterats nyligen om den hÀr funktionen, sÄ vi förvÀntar oss att LG kommer att reservera den för senare smartphones.

‘Ljud pĂ„ skĂ€rmen’ högtalare

LG-ALPHA-03

I syfte att maximera visningsomrĂ„det pĂ„ framsidan har nĂ„gra företag implementerat det ljudemitterande displaykonceptet tidigare. Om rykten Ă€r sanna kommer G8 ThinQ ocksĂ„ att anvĂ€nda den hĂ€r tekniken. Dess ‘sound on display’ -högtalare kan anvĂ€nda vibrationer och benledning för att fĂ„ ljudet direkt frĂ„n skĂ€rmen. Och det finns en stor möjlighet att detta hĂ€nder eftersom de lĂ€ckta renderingarna inte verkar visa en hörlursmodul högst upp.

Andra designfunktioner

Med ‘sound on display’ -tekniken som Ă€r avsedd att fungera som ett hörsnĂ€cka och en andra högtalare Ă€r det troligt att ett galler i enhetens botten kommer att rymma den sekundĂ€ra högtalaren. Detta bottenomrĂ„de upptas ocksĂ„ av en USB Type-C-port och ett 3,5 mm hörlursuttag. Den vĂ€nstra ryggraden pĂ„ den hĂ€r telefonen har en strömbrytare och ett SIM-fack, medan den högra sidan har volymvippor och Google Assistant-knappen, enligt de lĂ€ckade renderingen.

Interna förstklassiga

LG meddelade nyligen att en 5G-smartphone med Qualcomm Snapdragon 855-processor i hjÀrtat verkligen finns pÄ korten i Är. SÄ det finns en bra möjlighet att G8 ThinQ kommer att vara den telefonen. Det finns dock en annan rapport som sÀger att LGs 5G-telefon kommer att vara en helt annan enhet. Det betyder att Snapdragon 845-chipset Àr vad G8 kan nöja sig med.

lg-g8-thinq-bl-t41

En ny lĂ€cka hade certifieringsdokument frĂ„n Brasilien avslöjade att telefonen kan vĂ€lja ett 3 400 mAh batteri. Även om det inte Ă€r tillrĂ€ckligt stort enligt dagens standard Ă€r det fortfarande det största batteriet som har skjutits in i en enhet i G-serien.

LG G8 ThinQ förvÀntade tillgÀnglighet och lanseringsdatum

LG-ALPHA-5K1

LG har planerat sin presskonferens pÄ MWC den 24 februari, sÄ det Àr dÄ vi förvÀntar oss att LG G8 ThinQ presenteras för vÀrlden. Vi tar med dig allt det senaste frÄn det efterlÀngtade evenemanget, sÄ hÄll dig uppdaterad.