LG Indien planerar att lansera tvÄ W-serier och tvÄ Q-serietelefoner under 2019

LG Indien planerar att lansera tvÄ W-serier och tvÄ Q-serietelefoner under 2019

“LG planerar att lansera G8 ThinQ i Indien i augusti och tvĂ„ telefoner i W-serien runt Diwali, tillsammans med tvĂ„ Q-serie modeller”

I Ă„r har LG inte varit sĂ€rskilt aktiv pĂ„ den indiska marknaden eftersom det bara har lanserat en enda smartphone – V40 ThinQ – i landet, som ocksĂ„ i januari. Idag introducerade företaget sina första W-telefoner som heter W10, W30 och W30 Pro. Det Ă€r inte slutet pĂ„ LG: s planer för Indien men eftersom varumĂ€rkets fĂ€rdplan för resten av Ă„ret inkluderar flera smartphones, 91mobiler har lĂ€rt sig av en företagsledare.

LG W30 första intryck 006

Vid sidan av lanseringen av LG W-serien, i en konversation med Advait Vaidya, Business Head – Mobile Computing, LG India 91mobiler har lĂ€rt sig att varumĂ€rket syftar till att lansera minst fem smartphones i landet. VerkstĂ€llande direktören avslöjade att företaget planerar att lansera ytterligare tvĂ„ W-seriens smartphones i landet runt Diwali. Det kommer ocksĂ„ att finnas tvĂ„ Q-serien telefoner, förutom en G-serie handenhet. Medan det inte finns nĂ„got ord nĂ€r Q-serien kommer, berĂ€ttade Vaidya uteslutande 91mobiler att G8 ThinQ flaggskepp kommer att nĂ„ indiska strĂ€nder nĂ„gon gĂ„ng i augusti.

VerkstÀllande direktören avstod frÄn att avslöja nÄgot annat. Det ser dock tydligt ut att varumÀrket kommer att konkurrera i budgetkategorin med W-serien, medan Q-serien kommer att rikta sig mot det prisvÀrda segmentet. NÀr det gÀller LG G8 ThinQ kommer den att hantera premium-smarttelefonmarknaden.

NÀr vi talar om LG W-serien Àr det företagets utbud av online-endast, Indien-centrerade produkter. Dessa riktar sig till budgettelefoner frÄn sÄdana som Samsung, Xiaomi och andra. LG W10 Àr ett nybörjarutbud med en U-formad skÄra och dubbla bakre kameror. W30 Pro Àr det mest premiumerbjudandet med tre bakre kameror, medan W30 överbryggar klyftan mellan de tvÄ modellerna.

NÀr det gÀller prissÀttningen har LG W10 och W30 prissatts till 8999 Rs respektive 9999 Rs. PrissÀttning av W30 Pro har inte avslöjats Àn. W-serien kan köpas i landet frÄn och med den 3 juli via Amazon Indien.