LG kan anvÀnda vattendroppskÄr pÄ framtida mellanklass smartphones, föreslÄr varumÀrke

LG kan anvÀnda vattendroppskÄr pÄ framtida mellanklass smartphones, föreslÄr varumÀrke

“Den mystiska LG-smarttelefonen kan vara den första med Essential Phone-liknande hack för selfie-kamera”

Under de senaste mÄnaderna har vattendroppskÄran fÄtt dragkraft i smartphone-industrin. OEM-tillverkare har varit snabba med att presentera sina erbjudanden med en liten skÀrmskÀrm som inte har nÄgot annat Àn selfie-kameran. Essential Phone introducerade det först 2017, men det blev populÀrt först efter att OPPO slÀppte sina F9- och F9 Pro-smartphones förra Äret. Nu förbereder LG sig för att starta sin enhet med ett litet hack ovanpÄ skÀrmen.

LG vattendropp stil hack Den sydkoreanska tillverkaren har patenterat en enhet som först upptĂ€cktes av Tiger Mobiles, som har en U-formad utskĂ€rning som liknar Essential Phone. Designen i frĂ„ga arkiverades först i april 2018, bara nĂ„gra veckor före lanseringen av LG G7 + ThinQ-smarttelefonen. Även om skĂ„ran Ă€r mindre Ă€n den som finns pĂ„ nuvarande LG-telefoner som har ett hack, verkar telefonen ha tunna ramar pĂ„ sidorna men en tjock haka.

LG vattendropp stil hack_1

Skisserna av den mystiska LG-enheten avslöjar dessutom vertikalt inriktade dubbla bakre kameror med en fingeravtryckssensor precis nedanför. Telefonen verkar inte dike 3,5 mm hörlursuttag, som Àr placerad i nedre kanten tillsammans med laddningsporten och den möjliga högtalargrillen. Den vÀnstra ryggraden pÄ handenheten har volymknappar, medan den högra har en strömbrytare. Intressant saknar det en dedikerad Google Assistant-knapp som vi har sett pÄ LG G7 + ThinQ och LG V40 ThinQ smartphones.

LG vattendropp stil hack telefon_2

Även om vi inte vet sĂ„ mycket om den hĂ€r handenheten, finns det spekulationer om att det kan vara ett mellanklassutbud eftersom denna design vanligtvis ses i prissegmentet. LG har Ă€nnu inte avslöjat om och nĂ€r den planerar att lansera enheten med en sĂ„dan design, men vi kan sĂ€ga att det Ă€r osannolikt att det kommer att ske nĂ€r som helst. Som saker ser ut kommer chaebol enligt uppgift att introducera sitt flaggskepp G8 ThinQ (förvĂ€ntas komma med bredare hack) och en 5G-telefon vid den kommande Mobile World Congress (MWC) 2019 nĂ€sta mĂ„nad.