LG kommer inte att lansera nÄgon hopfÀllbar smartphone vid den kommande MWC 2019

LG kommer inte att lansera nÄgon hopfÀllbar smartphone vid den kommande MWC 2019

“Samma bekrĂ€ftades av LG Electronics mobil- och TV-chef Brian Kwon under en presskonferens i Seoul”

Trots alla rapporter och rykten kring lanseringen av LG: s hopfĂ€llbara smartphone kommer vi tyvĂ€rr inte att se den pĂ„ det kommande MWC. Samma bekrĂ€ftades nyligen av LG Electronics mobil- och TV-chef Brian Kwon under en presskonferens i Seoul. Enligt The Korea Times sa Kwon till reportrar att, ”Under Consumer Electronics Show i januari introducerade LG en rullbar TV. Detta Ă€r en avancerad teknik ett steg före vikbar teknik. Vi har granskat att vi slĂ€ppte den hopfĂ€llbara smarttelefonen nĂ€r vi lanserade 5G-smarttelefonen men beslutade att inte producera den. ”

LG vikbart patent - presenterat

”MarknadsefterfrĂ„gan pĂ„ smartphones förvĂ€ntas uppgĂ„ till cirka 1 miljon men LG: s viktigaste frĂ„ga inom smartphoneaffĂ€rer Ă€r att Ă„terta sin position pĂ„ marknaden. Med tanke pĂ„ denna situation Ă€r det för tidigt för LG att lansera en hopfĂ€llbar smartphone. NĂ€r det gĂ€ller teknik Ă€r vi helt redo att svara beroende pĂ„ konsumenternas reaktioner (pĂ„ hopfĂ€llbara smartphones), ” han lade till. Flexibel smarttelefonteknik Ă€r fortfarande i början och vi har Ă€nnu inte fullskalig kommersiell enhet. Och nĂ€r det gĂ€ller ett företag som LG som för nĂ€rvarande försöker göra en kurskorrigering, Ă€r det kanske inte vĂ€rt risken att investera i en experimentell teknik.

NÀr det gÀller smartphones som LG har bekrÀftat för MWC inkluderar 5G-aktiverade V50 ThinQ och LG G8 ThinQ. En av dessa telefoner förvÀntas ocksÄ ha ett helt gestbaserat grÀnssnitt, en som inte krÀver nÄgon pekinmatning frÄn. Detsamma retades av företaget tidigare denna mÄnad i form av en pressinbjudan.

[Previous Story]Apple lanserar 16-tums MacBook Pro, iPhone med omvÀnd trÄdlös laddning, 31-tums 6K-skÀrm 2019

[Next Story]Stödsidan för Samsung Galaxy A30 gÄr live; lanseringen verkar överhÀngande