LG nybörjare K12 + smartphone kan lanseras under MWC 2019

LG utvecklar enligt uppgift 5G-antenn i displayen för att anvÀndas i framtida smartphones

“Smarttelefonen kommer att vara eftertrĂ€daren till LG K11 + och kommer drivas av MediaTek MT6762-processor”

Vi vet redan att LG kommer att lansera G8 ThinQ och möjligen ocksÄ en 5G-aktiverad V50 ThinQ-smartphone under MWC i Barcelona senare denna mÄnad. Nu föreslÄr en ny rapport frÄn Tiger Mobiles-publikationen att den koreanska tillverkaren kan ha en eller tvÄ överraskningar i Àrmen. De har delat nya fÀrger av den sÄ kallade LG K12 + smarttelefonen tillsammans med nÄgra av dess viktigaste specifikationer. Nybörjarsmartphonen kommer tydligen att ha en hackfri HD + -skÀrm med 720 x 1440 pixelupplösning och bildförhÄllande 18: 9. Renderna visar tjocka ramar i alla hörn (speciellt pÄ toppen och botten av skÀrmen).

Internt kommer LG K12 + att drivas av MediaTek MT6762-processor, bÀttre kÀnd som Helio P22, kombinerat med 3 GB RAM och en ospecificerad mÀngd inbyggd lagring. Det kommer uppenbarligen förinstallerat med Android 8.1 Oreo. TyvÀrr Àr det all information vi kan grÀva upp frÄn rapporten och vi Àr fortfarande i mörkret om vilket kamerasystem och batteripaket det kommer att innehÄlla bland annat. Med namnet kan K12 + vara eftertrÀdaren till LG K11 + -telefonen som tillkÀnnagavs förra Äret. Den drivs av MediaTek MT6750 SoC i kombination med 2 GB / 3 GB os RAM och 16 GB / 32 GB intern lagring.

Den har en 5,3-tums HD 16: 9-skÀrm, en dubbelkamerainstallation pÄ baksidan tillsammans med en 5MP selfie-shooter och 3000 mAh batteri. GÄr detta Àr det givet att K12 + ocksÄ kommer att skryta med en dubbel linsinstÀllning pÄ baksidan och en liknande, om inte större batterikapacitet. Jag förvÀntar mig ocksÄ att den bakre fingeravtrycksskannern Àr nÀrvarande i den kommande modellen.

[Previous Story]Apple tar bort Do Not Track frÄn Safari och introducerar Intelligent Tracking Prevention

[Next Story]Moto G7-serien med skÀrmskÄrningar och Android 9 Pie lanserades: pris, specifikationer