LG retar smartphone i W-serien med tredubbla bakre kameror och vattendroppskÄr i Indien

LG retar smartphone i W-serien med tredubbla bakre kameror och vattendroppskÄr i Indien

“LG W-serien Ă€r tĂ€nkt att levereras med” fickvĂ€rd prislapp ”och en daggdroppskĂ€rm”

För nĂ„gra dagar tillbaka, 91mobiler rapporterade uteslutande att LG förbereder sig för lanseringen av en ny budgetcentrerad smartphone i Indien. Den sydkoreanska telefonmakaren har nu gĂ„tt vidare och delat telefonens teaser med “Coming Soon” -taggen pĂ„ sin officiella webbplats. Handenheten kommer att vara en del av mĂ€rkets W-serie och kommer med tre bakre kameror och en vattendroppskĂ€rm. LG sĂ€ger att dess smartphone i W-serien kommer att ha en “prisvĂ€rd prisficka”. Troligtvis kommer LG W-serien att konkurrera mot Samsungs online-exklusiva Galaxy M-serie i budget- och prisvĂ€rda segment. Den nya LG-smarttelefonen har ocksĂ„ listats pĂ„ Amazon.in med samma teaser-bilder som den officiella webbplatsen, sĂ„ det Ă€r sannolikt den officiella onlinepartnern för den nya W-serien.

LG W-serien

Enligt teasern kommer LG W-serien att ha AI-aktiverade trippel bakre kameror som pĂ„stĂ„s ”maximera” din fotograferingsupplevelse. Installationen kommer att innehĂ„lla en standard, en tele och en vidvinkelobjektiv. Även om detaljerna om upplösningarna inte Ă€r kĂ€nda för tillfĂ€llet kan vi sĂ€ga att kameror kommer att stödjas av funktioner som nattlĂ€ge för fotografering i svagt ljus och portrĂ€tt / bokeh-bilder.

LG W-serien

LG W-serien smarttelefon verkar ha en glas-sandwich design samt ett vattendropp-skÄr. VarumÀrket hÀvdar att anvÀndaren kommer att kunna anpassa skÄran, med möjlighet att vÀxla mellan det U-formade skÄran, vattendroppskÄran och helt inaktivera skÄran till förmÄn för en bredare virtuell ram. Handenheten kommer i tre fÀrgalternativ: svart, grön och en tonad blÄ-lila nyans. Andra höjdpunkter i telefonen inkluderar en bakmonterad fingeravtryckssensor, volym- och strömbrytare pÄ vÀnster ryggrad och SIM-fack till höger. Det Àr allt LG har avslöjat för nu.

VÄra kÀllor har under tiden bekrÀftat att den kommande LG-smarttelefonen kommer att vara exklusiv online och ha en FullVision-skÀrm frÄn mÀrkets flaggskepp G- och V-intervall. HÄll dig uppdaterad om fler uppdateringar om företagets nya W-serie.