LG: s nya HBS-FN6-öronsnäckor förblir knarriga

LG: s nya HBS-FN6-öronsnäckor förblir knarriga

LG har meddelat att dess självrensande trådlösa öronproppar kommer västerut.

Det stämmer, LG har utvecklat en uppsättning trådlösa öronsnäckor som kommer att rengöra alla motbjudande bakterier som byggs upp på öronsnäckorna över tid som ett resultat av dina gammiga öron. Tyvärr har LG inte varit alltför fantasifull med namnet. De kallas HBS-FN6 som låter som en tvättmaskin.

Låt oss ändå titta djupare på LGs knarriga, rena öronsnäckor.

Hur fungerar den självrensande tekniken?

För att vara tydlig kommer HBS-FN6 inte att rengöra något felaktigt öronvax som hamnar på öronknopparna.

I st√§llet, n√§r √∂ronsn√§ckorna √§r i laddningsfodralet, badas de i UV-ljus som d√∂dar ‚ÄĚupp till 99,9% av E. coli och S. aureus-bakterierna‚ÄĚ – vilket hj√§lper anv√§ndarna att h√•lla √∂ronen rena och friska.

Enligt LG kan typiska öronsnäckor rymma fler bakterier än en köksskärbräda, vilket leder till potentiella öroninfektioner. Naturligtvis, om du någonsin haft otur att spionera någon annans trådlösa hörlurar, kanske detta inte kommer som en överraskning.

√Ąr HBS-FN6-√∂ronsn√§ckorna n√•got bra?

Bortsett från självrengöringstekniken ser HBS-FN6-öronpropparna ganska ut.

De liknar Apples AirPods men finns i svart eller vitt och det speciella laddningsfodralet ser ut som en liten hockeypuck snarare än en låda med lätt ficka.

Själva öronsnäckorna har sex timmars batteritid, medan laddningsväskan kan hålla tre totala laddningar under arton timmars uppspelning. Denna statistik är ganska normal för trådlösa öronproppar idag.

Hörlurarna är också IPX4-klassade, vilket innebär att de borde vara mer än kapabla att motstå all ackumulerad svett under ett träningspass eller en lätt regnskur.

Intressant är att öronsnäckorna också har röstkommando vilket innebär att användare kan komma åt Google Assistant eller Siri från en ansluten telefon. Nu är det inte samma sak som tekniken som du ser på Google Pixel Buds eller Apple AirPods РLG-öronsnäckorna utnyttjar din telefons smarta assistent snarare än att ha den inbyggda tekniken.

Naturligtvis kan du också styra musikuppspelning och volym genom att knacka på själva öronsnäckorna.

Det förväntas att HBS-FN6 kommer att kosta mindre än $ 200 när de säljs i USA. Du kan också få en version av öronsnäckorna utan UV-rengöringsväska till ett lägre pris.

Ska du köpa LG: s nya öronsnäckor?

HBS-4N6-öronsnäckorna möter viss hård konkurrens.

Apples AirPods har uppriktigt sagt fått kanten när det gäller anslutning till iPhones. Så om du är en iOS-anhängare föreslår vi att du följer Apple-alternativet.

Vilket tar oss till Android-alternativen. Googles förbättrade Pixel Buds, även om de ser coola ut och har Google Assistant inbyggd, saknar inte problem. Batteriets livslängd kan också bli bättre.

Jabra Elite 75t-öronsnäckorna är mindre än LG-erbjudandet och erbjuder något längre batteritid. De kommer troligen att vara något dyrare än HBS-4N6-öronsnäckorna.

Samsungs Galaxy Buds Plus-öronproppar har lysande batteritid men är bara IPX2 vattentåliga. De kostar ungefär samma som HBS-4N6-öronsnäckorna.

LG: s nya öronsnäckor ser lovande ut men vi måste ta hand om dem innan vi kan meddela en slutgiltig dom.