LG V40 ThinQs Cine Shot-kameraläge; Din ultimata filmtelefon

Avatar for Hamza Tauqeer

Nya Cinemagraph-lägen i LG V40 ThinQ.

Vi är bara en dag kvar från LG: s officiella avslöjande av LG V40 ThinQ-smarttelefonen. Telefonen kommer att lanseras officiellt den 3 oktober. LG ser väldigt glada ut att hålla hemligheter länge. Vi bekräftade att telefonen har 5 kameror och en skärm. På måndag visade de oss en av funktionerna som kameran har.

Vad är Cine shot och hur tar jag bilder av det?

Cine Shot förvandlar dina foton till minifilmer som de kallar Cinemagraphs. Detta är faktiskt en gif men till skillnad från gifs där hela bilden rör sig för få inställningar, kommer Cinemagraphs bara att ha en del av bilden som rör sig. Det är mer som en kombination av en bild och en film.

Denna funktion är tillgänglig i appar från tredje part på PlayStore men det är sällsynt att se den inbyggd i en telefons kameraprogram. Så här fungerar den här funktionen:

När du öppnar kameraappen på LG V40, tryck på lägen för att se olika funktioner som kameran kan göra. Välj Cine Shot så kan du spela in en video. Tryck på inspelningsknappen för att spela in en tre sekunders video. Men du måste vara still medan du tar videon. Appen varnar dig och ber att hålla stilla om den upptäcker skakningar.

När du är klar med videon tar appen dig till redaktören. Där måste du välja det område som du vill se flytta. Cine Shot-läget gör automatiskt en tre sekunders film antingen framåt eller bakåt för att förvandla den till en sex sekunders film.
Klockan nedan är det perfekta exemplet. Du kan också nypa för att zooma in eller ut på de små delarna av bilden.

Bild med tillstånd: GSMArena

Du måste avsluta det första skottet innan du tar ett annat. Formatet kommer att vara en 1080p MP4-filmfil eller en gif som du kan dela med din vän och familj. Eller om du vill kan du också ställa in den som din levande tapet.

LG kommer att avslöja resten av V40-funktionerna i New York City onsdagen den 3 oktober kl. 17 EDT.

Vi håller dig uppdaterad om resten av funktionerna.